hande erçel kaç kilodur sizce??

keşke tanıyan bilen olsa çok dikkat ediyor mu acaba? aşırı spor yaptığı zaten belli de. tanıyan yoktur ama tahmini kaç kilodur acaba?

1. süslü eğer beğendiğin bir kadının kilosunu baz alarak kilo almayı veya vermeyi düşünüyorsan diye söylüyorum, gerçekten çok ama çok değişiyor, genetik yapısına, yağ ve kas oranına göre. 176 boyundaymış, bikinili fotoğrafını gördüm şimdi internetten, asla maksimum 50 değildir. Benim boyum 170 54 kiloyum 34-36 giyiyorum mesela süslüm, handenin de fiziğini ben de beğeniyorum ama s-m arası giyiyordur tahmini. Bence 58 kilo falan vardır, boyu uzun olduğundan göstermiyor, spor da yapıyordur dediğin gibi

1 kasım 2021 01:04

2. a3 +1

1 kasım 2021 01:12

3. süslülerim biraz internetten baktım o yüzden sormak istedim yoksa o kaç kiloysa o kilo olmalıyım gibi bir düşüncem asla yok. internette 50 kilo diyor kaynak yok tabii ama 176kadın 50 kiloda bu kadar iyi gözükmez gibi geldi. hatta bir haber 60 kiloya ulaşınca diyete başladı vs yazmış biraz iri bi fotosunu koyarak ama 60 kiloda o boyda bir kadın o kadar iri durmaz ya (bahsettiğim foto denizden çıktığı siyah mayolu olan) sadece merak ettiğim için sordum ben de 57 58 arasıdır diye düşündüm ama 50 yazınca imkansız geldi. şu an en ince halinde acaba çok dikkat ediyor mu çok mu az yiyor diye merak ettim sadece belki bilen vardır diye sormak istedim

1 kasım 2021 01:25

4. Genetik olarak kilo almaya müsait Hande bence. Ablası da öyle mesela. Fiziği ilk çıktığım zamanlar çok daha güzeldi; sonrasında bir ara annesinin rahatsızlığı, medya baskısı vs diye kilo aldı baya ki bence orada boyu uzun olmasına rağmen net 65-70 kilo vardır. Basenlerinden, kollarından anlaşılıyor yani. Sonrasında zayıfladı tekrardan. Ama kadına nasıl bir baskı yapıldıysa şu an bence aşırı zayıf. Fiziği güzel ama gerçekten bacakları, kolları çok çok zayıf duruyor. Bunun içinde ekstra spor yapıyor bence. Sevgilisi de teşvik ediyordur tabii

1 kasım 2021 01:47

5. Hande 176 ysa serenay pigme oluyor sanırım. Max 170 tir ki 170 oldugunu bile düşünmüyorum. Serenay için 170 diyorlar çünkü. Kilosu da 50-52 olabilir.

1 kasım 2021 09:31

6. Kerem bursine 179 yazıyor ama 1 75 gibi zaten ikisi de yanında 5 cm bir fark gözüküyor. Hande de ,serensyda 170 172 arasıdır en fazla 1. 76 naptınız :)

1 kasım 2021 10:21

7. bence kadın kesin en az 174 var. uzun olduğu belli. neden serenayla karşılaştırdığını bilmiyorum ama serenayla fizikleri aşırı farklı serenay daha iri bir kadın o yüzden daha uzun geliyor olabilir gözünüze. hande erçel 170 değildir yani bence kesin daha uzun

1 kasım 2021 13:25

8. 171 boyundaki murat dalkılıç ve hande (link: https://www.google.com/search?q=murat+dalk%C4%B1l%C4%B1%C3%A7+hande+er%C3%A7el&client=ms-android-samsung-rev2&prmd=invx&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjdoeqWy_fzAhWM7rsIHfIFBAIQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=412&bih=736&dpr=2.63#imgrc=_jm7pCmy4RyMMM Erçel)

1 kasım 2021 19:31

9. Bu da 164 boyundaki Merve boluğurla (link: https://www.google.com/search?q=murat+dalk%C4%B1l%C4%B1%C3%A7+hande+er%C3%A7el&client=ms-android-samsung-rev2&prmd=invx&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjdoeqWy_fzAhWM7rsIHfIFBAIQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=412&bih=736&dpr=2.63#imgrc=_jm7pCmy4RyMMM&imgdii=XdxpHr6doNQriM Murat)

1 kasım 2021 19:33

10. Allah aşkına bu kadının 176 olduğunu kim çıkardı