hazelannanın zara diye sattığı ürünler gerçekten ihraç fazlası mı yoksa sahte mi ?

1. bence sahte. zarada olmayan zara etiketli ürünler oluyor.

7 ocak 2021 20:49

2. Süslü peki suç değil mi bu? Şikayet falan olmuyor mu acaba hiç yoksa cezasını ödeyip devam mı ediyor

7 ocak 2021 20:54

3. Merter'de üretiyorlarmış aynılarını. Başka ürün üretip Zara etiketi de basabilirler bayağı. Ama binlerce insan takip ediyor gizli saklı da değil umarım cezalarını ödüyorlardır ya da öderler. Böyle böyle zengin oldu heralde Instagram butikleri de

7 ocak 2021 20:59

4. Aynen ben de görmüştüm merterde güngörende toptancıları var hep. Ama benim anlamadığım suç olan bir şey ve bu kadar göz önünde bunu yapabilmeleri garip değil mi

7 ocak 2021 22:21

5. ben aldım daha önce. mesela mangonun pantolonu ama ufak defoları oluyo. düğmelerinde mango yazıyo iç etiketi yok ama. bi butik de oyshonun taytlarını satıyo 30 tlye. hatta şuan da var sitesinde 200 tlye fitilli bağcıklı bir tayt 60 tlye aldım ordan ve iç etiketi vardı sadece bağcıkları yoktu. zara diye üretilmiyo ihracat fazlası ürünler toptancılara gidiyo fabrikalardan onlar da butiklere ve pazarcılara veriyo. türkiyede üretilen ürünler bunlar. bazı pazarlarda urbanın spor sütyenleri vs var kadıköy pazarından 15 tlye aldım fakat gardropsta 50-60a satıyolar. o şekilde yani orijinal ama iç etiketsiz ürünler.

7 ocak 2021 23:10

6. Son süslüm hangi butiklerden alışveriş yapıyorsun? 60 tl baya uygunmuş tayt için

8 ocak 2021 00:03

7. ay 5. anonim bize de söylesen biz de alsak

8 ocak 2021 00:24

8. ay süslüler söyleyesim yoktu hemen tükeniyo diye sizin için söyleyeyim bari pati butikden aldım taytları onun haricinde bibutik(ismi bu)  hazellenna marpessa öyküfashionstore den alışveriş yapıyorum

8 ocak 2021 00:51

9. Teşekkürler süslüm. Gerçek oysho zara bershka ürünlerini nasıl bir kanal bularak satın alıyorlar acaba en merak ettiğim şey bu

8 ocak 2021 14:04

10. Bildiğiniz başka ihraç fazlası satan özellikle blazer ceket vs. Yerler var mı ?Söylerseniz çok memmun olurum

8 ocak 2021 14:07