hediye beğenmemek ayıp mı süslüler?

hem karşıdakine kızıyorum hem kendime kızıyorum arada kaldım biraz konuşurken de yansıtıyorum telefonda ister istemez daha da kötü hissediyorum yaşayan var mı bu durumu

1. Bunu hissetmek normal yansıtmak ayıp evet.

12 şubat 20:09

2. Dayanamayıp söyleyecek gibi hissediyorum birkaç güne inş kırıcı olmam çünkü gerçekten hiç ilgimin olmadığı bir şeyi almasını geçtim bende olan bir şeyi almış ve fark ettiğinde de iade etmedi

12 şubat 20:30

3. hiç ilgin yoksa sende niye var o şeyden

12 şubat 20:34

4. Arkadaşıma hediye alırken kendime de almıştım anlık hevesle öyle durdu aylarca masamda kutulu sonra bi gün yeğenim geldiğinde açıp yapmıştı

12 şubat 20:40

5. sende olduğu için sevdiğini düşünüp o yüzden almış olabilir

12 şubat 20:43

6. Aynısı olduğunu fark ettiğinde iptal etmez misin ama?

12 şubat 20:45

7. adam sana lego aldı yani

12 şubat 20:46

8. Sen biraz kaba gibisin ya ahdjfk

12 şubat 21:01

9. a5 neden bu kadar basite indirgiyosun ki bana dünyaları alsın diye bi isteğim yok zaten özensizlik olmuyo mu bu almış olmak için alınacaksa hiç alınmamalı ben sende olan bişeyi aldım galiba dedi bana hediyeyi söylemediği için ben bilemiyorum var mı yok mu dedim hani ajanda alır mesela sende olsa bile sevinirsin olsun şunu yazarım dersin ben de o tarz bi durum sandım olsun bitanem nolucak falan dedim ama bende olan bir şeyin birebir aynısını alması da ayıp ya bence

12 şubat 21:45

10. Bi de orayı anlamadın sanırım sen bahsettiğim kişi sevgilim arkadaşım değil