helix piercing deldirdim üstüne yatamıyorum ?

süslüler 1 hafta oldu ama kulağımın üstüne yatamıyorum ne zaman geçecek bu deldirmiş olanlar söyleyebilir miii

1. Süslüm teramicin sürsem mi hızlandırır mı süreci

8 nisan 2023 23:04

2. 1 hafta olmuş daha ya çok normal. kıkırdak piercingleri en iyi ihtimalle 1-2 ayda iyileşiyor zaten. ben forward helix piercingimin üstüne 2-3 ay sonra yatabilmeye başlamıştım.

9 nisan 2023 01:31

3. Süslüm ben 3 gün sonra üstüne yatmaya başlamıştım. Sana önerim bakımını iyi yapman.  Ben fucicord kullanmıştım sende benzeri bir merhem kullanabilirsin. Sadece 15 gün sabah ve akşam çevresine ince bir tabaka sürdüm. Onun haricinde en önereceğim şey serum fizyolojik. Bölgeyi temizlemek ve keloid oluşmaması için. Ben en çok ondam fayda gördüm hala daha kullanıyorum. Gece yatmadan üstüne 2-3 damla sıkarım. Bir de ilk 15 gün banyoya girmeden kalın bir tabaka halinde fucicord sür. Böylelikle o bölgeye şampuan kalıntısı çok temas etmiyor. Çıktıktan sonrada serum fizyolojik ile temizle. İnan bakımını iyi yaptıktan aonra bir haftaya toparlanıyor

9 nisan 2023 02:54

4. Teşekkür ederim süslülerrrrr

9 nisan 2023 10:42

5. 1 yıl demişti bana delen kişi hatta mümkünse ilk delim piercingini hiç değiştirme demişti

9 nisan 2023 19:03