hemşire ve doktorlara hediye olarak ne götürebilirim?

babamın tedavi gördüğü süreçte çok ilgili ve güleryüzlülerdi. babam taburcu olurken asistanlara ve hemşirelere hediye götürmek istiyorum. ne götürmemi tavsiye edersiniz?

1. Bir de fizyoterapistine ayri olarak bir şeyler düşünüyorum. Onu yazmayı unutmuşum.

28 aralık 2023 16:30

2. Babanız teşekkür notu yazsın Ya da doktorlarla el ele tutuştuğu bi resim çizsin işte bu en değerli hediyedir yazacaklar gelir şimdi.

28 aralık 2023 18:36

3. baklava götürme. diyabeti olanlar var vegan olanlar var vs. artık devir değişti.

28 aralık 2023 18:47

4. Hemşirelere yaş pasta, kuru pasta, baklava, börek tarzı şeyler götürebilirsiniz. Çok sevilerek tüketiyorlar bunları. Üstte ki süslü diyabet demiş ama rahatsızlığı olan yemiyor zaten. Herkesin sevdiği bir şeyi götürmek daha makul. Doktor içinde özel bir şey almak olmaz. Çiçek kutu çikolata belki çay kahve için şık bir fincan kupa gibi şeyler alınması daha saygılı olur.

28 aralık 2023 19:47

5. Aslında tek bir doktor değil. 2-3 tane asistan vardı. Onlar çok güzel ilgilendiler babamla. O yüzden asistan odasında toplu yiyecekleri bir şey de alabilirim. Fizyoterapistimiz genç bir kız. Şal, termos tarzı bir şey düşünüyordum ama zevkini vs bilmediğim icin vazgeçtim. Ona da çikolata ve taze çekilmiş turk kahvesi almayı düşünüyorum. Hemsireler de kahve tüketirler aslında. Onlara da kahve+çikolata mı alsam? Ayrı olarak isim isim cimere teşekkür metni yazmak geldi aklıma. Onlara Ulaşır mı bilmiyorum ama yazacağım.

28 aralık 2023 19:53

6. Nasıl anlatsam kahve dünyasında çok şık kahve yanı çikolatalar şekerlemeler lokumlar tam hediyelik bence. Ben kendi ofisime koyuyorum kahve çay yanında mükemmel keyifli oluyor gelene ikram ediyorum şekerim düşünce ağzıma atıyorum şu tarz ikramlıklar çok iyi olur bence

28 aralık 2023 20:57

7. Çikolata kutusu ayrı ayrı vereceksen de speciallerden yaptırıp verebilirsin

28 aralık 2023 23:17

8. Öneriler için çok teşekkür ederim.

Anonim 9 kesinlikle fizyoterapistin yeri çok ayrı. Aldığım şeyi begenmezse veya kullanmazsa üzülürüm.. o yüzden ona da çikolata almaya karar vermiştim aslında. Dediğiniz gibi şık bir şey alıp değişim kartı da koyabilirim paketin içine. Araştırmaya devam edeyim o zaman

28 aralık 2023 23:22

9. Baklava al süslüm. Tatlı severler. Nöbet falan yiyorlar zaten sağlıkçılar.

28 aralık 2023 23:23

10. a6 kadınlar da gömlek giyebiliyor? Giyemiyor mu? Ben kadınım giyiyorum. Siz kafanızdaki cinsiyetçiliği mi sorgulasanız. Duyar zehirlenmesi yaşıyorsunuz haberiniz olsun.

28 aralık 2023 23:26