hiç bir yere ait hissedememe, hep aklın başka yerde olması?

kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum, her gittiğim yerde ya fazlalık gibi hissediyorum ya da benim burada ne işim var diye düşünüyorum. sanki olmam gereken başka bir yer var ve ben içten içe orada olmamanın üzüntüsünü hissediyorum. sizce neden böyleyim? bu hissi nasıl çözebilirim?

1. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/i%C3%A7imdeki-bo%C5%9Fluk-yaln%C4%B1zl%C4%B1k-hissi-hi%C3%A7-ge%C3%A7miyor?i=2417782 Böyle bir şey mi )

22 eylül 2021 20:36

2. A1 bence attığınız soru apayrı bir durum. Ben de ss gibiyim ama hiçbir şey istediğim gibi olmadığı için ait hissetmiyorum diye düşünüyorum.

22 eylül 2021 20:52

3. a1 pek bu sorudaki gibi değil süslü

a2 aynen süslü hayatımda bazı şeyler hiç istediğim gibi ilerlemedi, ben de buna bağladım. gerçekten tuhaf bir his sanki çevredeki herkes normal hissediyor da bir ben böyle köksüz bitki gibi hissediyorum.

22 eylül 2021 21:17

4. ss sürekli yarım kalmışlık hissiyle de boğuşuyor musunuz? benim insan ilişkilerim genelde böyle oluyor. ister istemez tamamlamam gereken şeyler olduğunu ve başka yerde bulunmam gerektiğini düşünüyorum artık bence böyle düşünüyor beynim. bulunduğum ortamda gerçek anlamda mutlu olamıyorum. hayal ederken çok güzel gelen bir şey de o kadar hoş gelmiyor, belki de  beklentilerimi düşürmem gerekiyordur

22 eylül 2021 21:19

5. Ben de öyleyim süslü. Hayatım kötü değil ama yapmak istediğim şeylerin, görmek istediğim yerlerin yanından geçemedim. Bu yüzden amaçsız hissediyorum. Ne yapıyorum burada diyorum

22 eylül 2021 21:19

6. a4 insan ilişkilerinde pek yaşamıyorum süslü yani zaten bir süre tanıyınca o insanla ne kadar yakın olabilirim ona kendi kafamda karar vermiş oluyorum. o konuda pek yarım kalmış hissetmiyorum.

22 eylül 2021 21:25

7. aynen a2 süslü ben de günlük hayatta hep "ben ne yapıyorum burada" hissiyle boğuşuyorum, üniversiteye başladığımdan beri böyleyim. umarım çözebiliriz bunu :(

22 eylül 2021 21:27

8. Süslü fkjgkfngıdjfke ben oldum olası böyleyim. Aslında A4ün dediği şey doğru beklentiyi düşürüp elimizdekiyle mutlu olmaya çalışmak, açıkçası ben bu şekilde mutlu olamıyorum. Alışmaya çalışmak yerine istediklerimi elde etmek için çabalayıp dua ediyorum ama ya çabam yetmiyo ya zamanı gelmedi. En kötüsü böyle böyle bekleyerek ömrümü geçireceğim

22 eylül 2021 21:38

9. Ben de böyleyim süslü sanki nerde değilsem orada mutlu olacakmısım gibi geliyor. Evine dönmek istiyosun ama evin neresi bilmiyorsun hissi insana cok kötü hissettiriyor. Biraz anda kalmayı bu anı baska zaman yasamayacaksın diye diye kendime hatırlatma yaparak aşmaya basladım o anı sorgulamadan kıymet bilmemi sağlıyor

22 eylül 2021 22:37