hiç duphaston kullanan var mı ?

selam süslüler, adetim geciktiği için doktor duphaston verdi. 10 günlük bir ilaç nasıl kullanacağımı söylemedi. eczacı sabah akşam dediği için öyle alıyorum. ancak ilacı bıraksam hemen adet olacağım. 10 gün devam etmem gerekir mi sizce? çünkü kasık ağrısı şişkinilk çok fena durumdayım. bugün 5.gün ilaçtaki. zaten bir 10 gün de gecikmişti adetim. bıktım gerçekten bu durumda. adaçayları, civanperçemi saçmasapan şeylerden içmekten de sıkıldım. nedir bu çektiğimiz bizim. psikolojimi etkiliyor artık.

1. Ben kullandım ama hatırladığım kadarıyla 5 gün kullan demişti doktor evet bıraktığımda regl olmuştum. Bir kere de 4. Gün falan almayı unutup 3.ilacta regl olmuştum. Arayıp doktoru sorduğumda ok demişti. 10 gün ilaç aldığımı hatırlamıyorum hiç. Bence prospektusu detaylı okuyun.

30 haziran 2022 10:43

2. Suslu ben de kullandim duphastan. Ayni dedigin gibi 10 gun kullandim. Ilaci bitirdikten sonra 3. Yada 4. Gunde regl olmustum. Bence ilaci bitir.

30 haziran 2022 17:45

3. tamamdır süslülerim zaten hormonlarımla iyice oynamak istemiyorum ilacı bitiricem. teşekkürlerr

1 temmuz 2022 11:28