hiç prof futbolcu sevgilisi olan var mı?

özel hayatları çok hızlı, çok çapkınlar, her gece başka bir kadınla birlikteler, uyuşturucu vs gırla diye bir söylenti var ya klasik, doğru mu hakikaten

1. olmadı ama keşke olsa... ah ahh

21 kasım 2019 01:39

2. Ev arkadaşım profesyonel futbolcuyla sevgiliydi. Çok uzun sürmedi çocuk kafam karışık vs diyerek yani klasik erkek bahaneleriyle ayrıldı. Sonradan eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrendik. Almandı kız. Futbolcu da gurbetçiydi zaten. Uyuşturucu gırla olduğunu sanmıyorum çünkü düzenli kan tahlili yaptırıyorlar. Belli bir saatte de uyumaları lazım haftanın 1-2 günü geç saatlere kadar dışarı çıkabiliyorlar. Vücutlarına çok iyi bakmaları lazım

21 kasım 2019 01:43

3. Büyük takımlardan birinin u21 futbolcusuyla flörtleşmiştim altyapı olmasına rağmen sürekli spor yapıyodu sabit saatleri vardı ,düzenli hayatları oluyor uyuşturucunun falan gırla olabileceğini zannetmiyorum

21 kasım 2019 06:52

4. profesyonelse uyuşturucu ve alkol çok kullanamaz hatta hiç kullanamaz çünkü düzenli kan testi, check up filan yaptırıyorlar. Herhangi bir sorun çıkması durumunda futbolculuk kariyeri biter. Çok çapkın olma durumları da aynı şekilde. Cinsel hayat aktifse sahada yüksek performans gösteremiyorlar. Bu nedenden dolayı yine kariyer tehlikede olur.

Hatta türk futboluna bakın gerçekten profesyonelleşmiş, iyi takımlarda oynayan adamların hepsi ya evli yada uzun süreli ilişkisi (yine tek eşli) var.

Gerçi şöyle bir durumda var gecelerden gecelere koşan futbolcuların oranı eskiden yüksekti ama bu mutlaka ortaya çıkıyor. Taraftar  öğrenip isyan ediyor, kulüp yönetimi öğrenip futbolcuya rest çekiyor vs vs.

21 kasım 2019 07:32

5. genelleme yapmak istemiyorum ama evet çapkınlar. bu her gece başka bir kadınla birlikte oluyorlar demek değil ama. gerçekten pro bir futbolcuysa uyuşturucu da mümkün değil çünkü düzenli olarak testlere giriyolarlar. sabah antremanları da erken oluyor o yüzden gece hayatı da her gece olmuyor, erken yatmaları gerekiyor.

21 kasım 2019 08:00

6. sevgili değil de okay yokuşlu var bilirsiniz belki, ilkokul arkadaşım :d salih uçan'ı da tanıyorum yine ortak arkadaşlarımız vardı lisede. aşırı disiplinli ve düzenli hayatı olan çocuklardı bunlar. sürekli kan testi vs. yaptırıyorlar transferlerde falan uyuşturucu kullandıklarını sanmıyorum ben de

21 kasım 2019 09:38

7. Anonim 1 süslü keşkeee valla ama nerde bizde o şans :d tesekkur ederiim süslüleeer :*

21 kasım 2019 11:06

8. Futbolcuların çok büyük bir çoğunluğu bana da aşırı kıro geliyor. Cristiano ronaldo bile bugün gelip bana ilgi duyduğunu söylese defol git derim (bak seen). Ama nuri şahin'i hem tip hem de duruş açısından aşırı beğeniyorum. Karısına ve çocuklarına olan aşkı, harvard'da eğitim alması, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ve tavırlarıyla dört dörtlük biri, ki kendisi gurbetçi aslında, hani çoğunun sabah akşam türkçe-almanca rap dinleyip boş boş sokaklarda takıldığı bir topluluk. Yemin ederim alman takım arkadaşları bile yanında aşırı kıro kalıyor, öyle bir şey. bir türk olarak almanya'da ülkemizi böyle temsil eden birini görmek bana gurur veriyor. Kendisine ailesiyle mutluluklar, kendime de aynı kendisi gibi bir eş diliyorum ;)

21 kasım 2019 13:39

9. bana da nedense futbolcularin hepsi kafasiz bos teneke insanlarmis gibi geliyor. akilsiz biriyle asla ama asla birlikte olamam lol

21 kasım 2019 15:55

10. Büyük konuşma süslü başına gelir :p