hiç sevgilisi olmamış kadınlar?

süslüler ne düşünüyorsunuz onlar hakkında? samimi olun ama. ekşi sözlükteki bu başlık hortlamış, yazılanları okuyunca bazıları çok düşündürttü beni ama oranın kitlesini ne kadar ciddiye almalıyım emin olamıyorum o yüzden burada sormak istedim. ekşide psikolojik sorunları vardır diyenler, gelişmemiştir diyenler, daha neler neler bir sürü acımasızca yorum var gerçekten bu kadar önemli mi?

1. Ekşiyi okumadım ama çevremde böyle bi insan yok sanırım ya. Üniversitede vardı onlar da üniversitede illa ki bi şeyler yaşadı.

Ama ekşiye takılmayın bence. Bir kadın kafasına göre birini bulamamış olabilir. Olmadık insanlarla da sırf olmak için sevgili olunmaz bence. Arayışlar da değilse çevreye soğuksa vs olmamıştır buna şaşırmam yani.

Bir de sevgilisi olup saymayanlar var. Gelecek sevgili adaylarına daha şirin gözükmek için sevgilisi olmuş ama hiç doğru düzgün olmadı ciddi olmadı falan diyenleri de tanıdım. Üniversitede falan çoktu bu tipler ama.

3 ocak 2020 01:40

2. Süslü genelleme yapmak istemiyorum ama benim çevremdeki böyle insanlar çok tahammülsüz tipler. En ufak pürüz görünce insanlarda kaçıyorlar. Mükemmel insanı bekliyorlar. Çirkin değiller kesinlikle ve birçoğu da çok iyi kalpli insanlar ama asla genelleme yapılacak bi konu değil yine

3 ocak 2020 01:40

3. Aklıma bir arkadaşım geldi bu arada. Hiç sevgilisi olmadı. Ama görüştüğü insanlar oldu. Ama hepsi bi şekilde ilişki boyutuna taşınamadı. Bazen kendinden bazen karlıdan kaynaklı. Çirkin mi değil. Karakteri mi kötü. Hayır. Ondan daha az özelliklere sahip insanların sevgilisi oldu mesela. Bunlar kriter değil yani.

3 ocak 2020 01:43

4. yaş üzerinden tespit kasıp kendince güzellik algısı yaratılacak bir konu değildir hatta konu bile değildir bak gerçekten çok samimiyim. psikolojik sorunları olan sevgilisi olduğu halde onunla yetinemeyen her an aldatma potansiyeli olan kadınlar bile bu kadar konuşulmuyor. sevgilisi yoksa çirkin sorunlu dengesiz problemli insanlar olacak diye bir şey yok bu bir tercih çünkü niye böyle görülmüyor onu bilemiyorum ama. bizim gerizekalı bir düzenimiz var her kadın ya da erkek mutlaka bir sevgili yapacak aile kuracak en kötü birlikte yaşayıp bir erkekle/ kadınla kendini tamamlayacak hatta çocuk yapacak diye bir zincir var bu zinciri kırmak çok zor. bazı kadınlar bunu istemiyor reddediyor ya da üzerinde hiç düşünmüyor bile.

3 ocak 2020 01:46

5. Geçimsizdir diyenlere katılmıyorum çünkü geçimsiz birinin de sevgilisi olmuş olabilir, bence konuyla alakasız. Sadece denk gelmemiştir, şimdi olmamıştır, belki ileride olur ne olacak diyorum. Belki de hiç olmaz, belki istemiyordur bile. Yani kısaca oturup hakkında bir şey düşünmüyorum bu insanların. Hele karşı cinste aynı durumda olanlardan farklı asla düşünmüyorum.

3 ocak 2020 01:48

6. çirkin, psikolojik sorunlu vs olduklarını asla düşünmüyorum. sevgili bulmak harika özelliklere sahip olmakla ilgili değil. yürüyen herkese cevap veren, tanımadığı instagram yılışıklarıyla iletişim kuran çirkin bir kadının bir sürü sevgilisi olabilir yani. bunu istese herkes yapar. bu istenen bir durum mu bu önemli.

şimdi lisede üniversitede bulduğumuz ilişkiler genelde ayrılıkla sonuçlanıyor. hayatımızın aşkıyla tanışma, evlenme genelde 30 yaşına doğru gerçekleşiyor. kariyer yapan ev hanımı olmayan biri için 25 yaşından önce imkansız zaten. o yaşlara kadar hiç sevgilisi olmayan bir kadın çöp, bitecek ilişkiler yaşamayı tercih etmemiştir ve evlenebileceği nitelikte birini bekliyordur belki. bulamazsa da evlenmeyecektir, koca delisi değildir belki.

yoksa sözlükte sorulan sorulardaki gibi erkekleri bulmaya ne var? marifet mi bu? ayrıca herkes sevgili bulmak zorunda değil, biriyle yaşamak bir hayat zorunluluğu değil. (26 yaşındayım, 3 sevgilim oldu, sonuncusuyla yazın evleniyorum. yazdıklarımı linçleyecek olanlar için minik bir dipnot skdhsdh)

3 ocak 2020 01:51

7. 24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.ortalama bir tipim,çevrem geniş,insanlarla gayet iyi geçinirim, herhangi bir psikolojik sorunum yok,özgüven sorunum yok ama içimden gelmiyor valla denedim.zaten sorunlu,çirkin vs fark etmeksizin herkesin sevgilisi var ne alaka anlamıyorum.

3 ocak 2020 01:53

8. benim o. tabi herkes bir olmaz sebepleri,seçimleri beklentileri farklıdır. mesela ben hiç teklif almadım ya da beğenilmiyorum diyemem. kompleksli ya da sorunlu da değilim. tamamen kendi tercihimden dolayı şimdiye kadar sevgilim olmadı. tabiki ufak tefek hoşlantılarım, konuşmalarım oldu ama sevgilim olarak hayatıma alacağım biri olmadı.

bu konuda da eski kafalıyım sanırım. tabiki herkese saygım var ama ben kendi hayatım için doğru insanı bekliyorum. günümüzde herkesin amacı vakit geçirmek o yada bu farketmiyor çoğu insan için. bugün onunla iki gün sonra başkasıyla olmak normal karşılanıyor artık ama bana göre çok yanlış. birine sevgilim diyebilmek onun çok özel olduğu anlamına geliyor bana göre. öyle özel biriyle de henüz tanışmadım :(

3 ocak 2020 01:56

9. ayrıca da ekşiye çok da takılma bence orası bile kendi içinde birbirlerini yiyorlar. ayrıca buraya bile güvenme. insanların çoğu anonim olunca kendileri olmuyorlar. burdaki soru cevaplarda mesela insanlar trolük yapıyor ve bundan garip bir şekilde zevk alıyorlar. işsizlikten hepsi takılma sen.

3 ocak 2020 01:58

10. Benim bu. Daha doğrusu uzun ilişkim olmadı diyelim. Benim Sebebim psikolojik sorunlarimin olması. Her sevgilisi olmayanin sorunlari var demek değil bu. Sadece benim durumum böyle.

3 ocak 2020 02:00