hic bir sevgilim bana çiçek almadi neden romantik bi iiski yaşayamıyorum herkes boyle mi?

susluler bu zamana kadar hiç bir sevgilim bana çiçek almadı. ihtiyacım olan bir şeyleri belki. onun dışında o kadar özeniyorum ki ansizin gelen sürprizlere hazırlıklara hosluklara ben bunları hic yaşamadım simdi de bi sevgilim var kavga edince bana ağza alınmayacak laflar ediyor. oyle bi giderim ki bırakırım ki diye tehdit ediyor. pesinden de koştuğum yok yani. suan ki sevgilimle 3 ay oldu. kac kez evine gittim ne bana özel bi hazırlık ne bi surpriz hediye vs ben böyle ilişkiler yasayamayacak miyim? o kadar özeniyorum ki. genel insanlar boyle mi ben hayal dünyasında miyim sizce

1. göz göre göre ayılarla sevgili olmaya devam edersen böyle olur.

6 mayıs 2021 16:20

2. Yalnizlik dunyanin sonu degil suslu once buny kabullenmekle baslayalim. Ister kavga aninda ister normal zamanda sizi degersiz hissettiren biriyle birlikte olmak zorunda degilsiniz. Maalesef birileri boyle insanlara deger verdikce kendilerini bir sey zannediyorlar. Yasamak istediginiz gibi iliskiler yasayin kimseye katlanmak zorunda degilsiniz. Sizi mutsuz hissetiren durumlarin icinde bulunmak zorunda da degilsiniz gururunuzla yalniz kalin daha iyi. Tercihleriniz ve yaptiginiz secimler sizin yasadiginiz iliskileri sekillendiriyor bunu unutmayin.

6 mayıs 2021 16:21

3. Kendimden ornek vereyim, iki iliskim oldu. Biri cok kisa sureli ve cinsellik odakliydi. Romantik bir iliski beklentim yoktu ve ona gore yasadim. Bu da bir secimdi.

Diger iliskim uzun sureliydi surekli sevgi ve ilgi gordum. Ekstra taktiklerim yoktu cunku karsimdaki insan da oyle biri degildi. Benim ona bir seyleri hissettirmeme gerek kalmiyordu kendi icinden geldigi icin jestler yapiyordu. Ben de ayni sekilde icimden geldigi icin sevgi dolu davraniyordum. Dusunce olarak olgun insanlardik. bu da iliski secimlerimin sonucuydu tabii ki. Deger gordugum ve deger verdigim biriyle birlikte olmayi sectim. Cok yakisikli, cok zengin ya da daha farkli kisiliklerde yazan insanlar da oluyordu ama bir iki konusmada ne olduklari anlasiliyordu ben de gorusmek istemedigimi soyluyordum. 1 senedir yalnizim. Bu surede gorusmek isteyen insanlar yine oldu ama ben istemedim. Sirf yalnizim birileriyle konusma ihtiyaci hissediyorum zaman gecirmek istiyorum diye mutlu olmayacagim iliskilere sokmam kendimi. Cunku kendimi taniyorum ben iliskimde deger gormeyi ve deger vermeyi seven bir insanim.

6 mayıs 2021 16:31

4. Süslü çok beylik ya da boş bi laf gibi geliyor olabilir ama kendine değer vermek her şeyin ilacı. Kendine değer vermek demek sana hizmet etmeyen insanı hayatından çıkarmak demek. Belki küçüklüğünden gelen bi sevgi eksikliğin var belki ebeveynlerin sana gereken ilgiyi vermediler belki sevgililerin sana kötü davrandı, kıymetini bilmedi. Olay şu ki senin bunlarda bi hatan yok. Doğal olarak kendini sorguluyorsun "ben hak ediyor muyum ki bunları" diye. Hiç ama hiç hak etmiyorsun. Seni tanımıyorum ama yazdıklarından en ufacık ilgiye kolayca kapıldığını bi güzel söze aldandığını hissediyorum. Lütfen kendine bunu yapma biraz silkelen. Herkes hayatına devam ediyor ve edecekler ve İnan bana kimin ne düşündüğü zerre önemli değil. Sen onları düşündükçe kendine haksızlık etmiş olursun. Sevgilin sana değer mi vermiyor hakaretler mi ediyor, direkt kapıyı göster. Kendine öyle bir sahip çık ki en başta kendin şaşır ben nasıl böyle güçlendim diye. Kendine değer vermek demek bakım yapmak, güzel görünmek, kültürlenmek demek değildir. Yeri geldiğinde sana hizmet etmeyen bağları kesip atmaktır. Muhtemelen 20'lerindesin önünde ne ilişkiler olacak, o istediğin sürprizleri yapacak insanlar olacak. İşte onların olması için sana değer vermeyenleri sil at ki iyi insanlara yer açılsın. Bu demek değil ki ilşki arayışında ol önce kendini ara süslü. Ne yapmak istiyorum, kendimi nasıl güçlendiririm diye düşün. İnan bana gerisi gelir çünkü umut olmadan olmaz

6 mayıs 2021 19:46

5. 1 yıllık ilişkimde sadece bir kere çiçek aldım. sürekli ağzında ''seni seviyorum, sensiz yapamam, o, bu, şu'' sevgi gösterilmeli. seni seviyorum diyerek olmuyor bu işler. eğer birisini seviyorsan şımartırsın, mutlu edersin, anlık süprizler yaparsın. doğum günümde dahi küçük ucuz bi kolye aldı kapattı olayı. 14 şubat sevgililer gününde de yapmadı hiçbi şey. inadına sordum bende bahane uydurdu öyle böyle o zaman emin oldum. eğer seviyorsa bi insan bahane uydurmaz. bende de suç vardı ama kim ne derse desin erkekler yönlendirilmek ister kızlar. hissettireceksin ona. erkekler hemen şu kafaya giriyorlar, ''ya şunu yaparım da istemez, ya şunu yaparım da gerek yok zaten kabul etmez'' yok öyle bir şey. sevgilimden gelen şeyi neden istemeyeyim ya da kabul etmeyeyim ki? benim hatam da buydu ben hep maddi olarak bir şeyler istemediğimi söylüyordum bu şekilde adam öyle alıştı ki ufak bi hediyeyi bile çok gördü zamanla. seni seviyorum diyip geçiyordu. ilişki boyunca ben ona uydum maalesef o bana değil bu şekilde de hep rahata alıştı. ne beni memnun, mutlu etme ne de sevindirme çabasına girdi bende bitirdim ilişkimi. ders oldu ama bana bundan sonraki ilişkilerim için. asla ''kabul etmem, istemem'' demeyeceğim. neden etmeyeyim? mutlu olacağımı bildiğim şeyi neden istemeyeyim ki? buradaki ana fikir ''maddiyat'' değil bu arada. küçük bir bileklik bile benim için dünyalar edebilir. erkekleri rahata alıştırmayacaksınız.

6 mayıs 2021 20:43

6. Mevcut ayıdan ayrilirsab belki yaşarsın, ayrılmazsan yaşayamazsin. Hayata bunu istemiyorum diyerek olmaz, icraate geç. Böyle adamları reddet, hayatından çıkar bak gör nasıl gelecek çiçekli adamlar.

6 mayıs 2021 22:15

7. cevap soruda gizli. ayrıl kız şundan