hip dipsi geçirebilen var mı hiç?

kemik yapısı imiş bunu duyunca çok üzüldüm yani demek ki sporla mporla olacak iş değil:( hip dipsim olmasa kalça basen bölgem daha kıvrımlı görünecekti

1. Geçebilir diye düşünüyorum çünkü benim 28 yaşına kadar hiç yoktu ve kilo alınca ilk kez oldu

12 nisan 2024 01:45

4. Yağ oranıyla alakalı değil süslü brnim için. Hep vardı

12 nisan 2024 06:10

5. Fazla kilom yok bu arada

12 nisan 2024 06:21

6. süslü ben 47 kiloyum ve bende de var anlıyorum seni. insan anatomisini de estetik görünsün diye değiştirecek değiliz kalçanın kendi yapısı resmen o. ha naparsın glute çalışıp bölgedeki kas oranını arttırırsın yok olmasa da daha dengeli durur biraz daha yuvarlaklaşır kalça

12 nisan 2024 11:25

7. Hipsi dipsi, tinki, lala, pooo

12 nisan 2024 11:26

8. A5 süslü teşekkür ederim, biliyorsan diye şansımı deneyip sormak istiyorum glute çalış dedin ya evde iki tane direnç bandı var (biri kalçadan geçmeli ucu bağlı olan) 2 kg ve 3 kg de dumbell var eve daha da dumbell alamam kalça mesela çalışsam bir süre sonra direnci artıramadığım için söner miyim bu olsun istemem yani

12 nisan 2024 17:25

9. 2-3 kg ile kas büyümez, hip dip görüntüsünde de azalma olmaz. Kas büyütmek için bara 30-40 kg takıp hip dips yapmak gerekir. ne bileyim gymde cable aleti ile sadece glute aktive eden hareketler yapmak gerekir. side squat yapmak gerekir ama 2-3 kg ağırlık değil hiçbir şey. Şekillendirir belki ama kası hip dip görüntüsünü azaltacak kadar büyütmez kesinlikle.

ben yüksek ağırlıklar kullanarak görüntüsünü azalttım. ama geçmez. sadece kalça şekilli durduğu için hip dip göze pek çarpmaz. çünkü bu iskelet ile ilgili bir şey.

12 nisan 2024 17:39

10. Teşekkürler a7 bizim hayaller o zaman siyah poşete hahahs aman aman büyüme tabi beklemiyordum ama en azından tonlar diye düşünmüştüm..

12 nisan 2024 17:40