hoşlandığım çocuğun yakın arkadaşımdan hoşlanması ve arkadaşımın tavrı ?

süslüler yıllar sonra bir insandan çok hoşlandım. ve arkadaşıma söyledim bunu her anına şahit oldu. hatta hoşlandığım insanın benden hoşlanmamasına çok üzülüyordum hepsine şahit oldu. hoşlandığım çocuk arkadaşım ve ben aynı ortamlardayız bu arada onlar da arkadaş yani. bu hoşlandığım çocuk arkadaşıma ilgi göstermeye başladı bir anda. mesajlar hediyeler şu bu. bende söyledim senden mi hoşlanıyor diye. yok arkadaşız öyle bir şey olmaz ben öyle bakmıyorum falan dedi. sonra bir aya yakın hepimiz başka yerlerdeydik tekrar bir araya geldik hoşlandığım kişi tam gaz yazmaya ilgiye devam ediyor. sordum bende yine kıza hala yazıyor mu sen hoşlanıyor musun diye. bilmiyorum dedi hoşlanıyorsun bence dedim ses çıkaramadı karışıkmış kafası. hoşlanıyorsam senin için sorun olur mu dedi. olmaz ama bana açık olmalısın biz her şeyden önce dostuz dedim. böyle kapandı konu. benim size soracağım şu arkadaşım hep gizledi bu olayı hoşlantısını da. çocuk senden hoşlanıyor diye söylememize rağmen konuşmaya devam etti. bana karşı hiçbir mahcubiyeti yok. bilmiyorum kırıldım duygularım önemsenmemiş gibi hissediyorum. bi açıklama bi mahcubiyet olmalıydı bence. siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?

1. Anonim 1 flörtleşiyorlar resmen 1.5 aydır gözümün önünde

15 şubat 2021 10:34

2. Sevgiliyi bosver flörtün bile olmayan bir erkekle arkadaşın yakınlaşmış. Çocuk seninle ilgilenmediğini sey açık açık belli etmiş ama hala bırakmıyorsun peşlerini.

Aralarından çekil ve onları görmek seni rahatsız ediyorsa aranıza mesafe koy. Onların birlikte olduklarını duyunca absürt tepki verip kendini utandıracaksın, bir arkadaşım yapmıştı oradan biliyorum.

15 şubat 2021 10:38

3. Ama ne kadar hoşlandığımı ne hayaller kurduğumu biliyor hoşlanmıyorum başkasından hoşlanıyorum diyordu hep

15 şubat 2021 10:38

4. Seninle ilgilenmeyen biriyle ilgili neden hayal kuruyorsun ki? Arkadaşından hoşlanmasa yine sana bakmazdı.

15 şubat 2021 10:39

5. Arkadaşımın dürüst olmaması kızdığım şey. Hala söylemiyordu böyle bir şey varsa söylenmeli her şeyden önce arkadaşız. Çocuğun peşi ne demek zaten bıraktım ki şu an derdim  arkadaşımın tavrı

15 şubat 2021 10:39

6. arkadaşlar ne kadar duygusuzsunuz ya? süslü sözlük her defasında beni şaşırtmaya devam ediyor ya... yok aradan çekil yok sana ne demek ki siz de kendi arkadaşlarınıza böyle yapıyorsunuz garipsiniz valla ne insana değer veriyorsunuz ne başka bir şeye

15 şubat 2021 10:44

7. Başka erkek kalmamış mı? Bence hoş bi davranış değil.

15 şubat 2021 10:45

8. Anonim 5'e katılıyorum süslü. Önerisine de hak veriyorum.

Bir de anlattıklarınıza göre sanki çocuk sizin ondan hoşlandığınızdan haberdarmış gibi geldi. Kendi de fark etmiş olabilir, arkadaşınız da söylemiş olabilir, bilemiyorum. Sorunuza cevap değil ama ek bir yorum bırakmak istedim.

15 şubat 2021 10:53

9. demet özdemir