hoşlandığım çocuk bir öyle bir böyle davranıyor ne yapmalıyım?

çocuğun hareketlerini cidden anlayamıyorum arkadaşlarımı da sürekli bu konu hakkında sıkboğaz etmek istemiyorum lütfen yardım edin süslülerim. çocuk zaten kaç yıldır arkadaşım ama çok yakın değildir son zamanlarda daha yakın olduk. 1 yıl öncesinde benden hoşlanmaya başlamış ama bana çok belli etmemişti yapı gereği de flörtüz birisi diyebilirim durduk yere de flörtleşiyo yani ben de öyledir yine diye çok takmamıştım açıkçası ama son 3 aydır deli gibi görüntülü konuşuyoruz çocuk bana kanka diyo utanmasa kardeşim dicek ama ben duygularıma hakim olamıyorum. mesela bir gün konuşuyoduk aramızda bi şakalaşma oldu gitti onu wp durumu yaptı bana sen de yap dedi 1 aydır durumlarımız öyle. benimle gelecek planları yapıyor sürekli işte birlikte olursak şöyle olur gibisinden. ama aynı zamanda kız arkadaşlarımla da tanışmak istiyo. yine benim arkadaşımdan da arkadaşını kendisine ayarlamasını istedi. yani cidden tıkandım hiçbir şeyi anlayamıyorum bir an geliyo tamam gerçekten olucak benden hoşlanıyo diyorum ama öyle bi an geliyo ki ilgisini bambaşka bi kıza kaydırıyo. böyle davranmasının sebebi ne olabilir ben mi çok kurdum acaba kafamda diye düşünüyorum. buna benzer bir deneyimi olanınız var mı?

1. Hem hoşlanıp hem nasıl kanka der bir insan ya. Bu çocuktan bir şey olmaz. Flörtöz diye kendiniz demişsiniz. Kullandırmayın şuna kendinizi. Nasılsa benden hoşlanıyor diyor canı nasıl isterse bir öyle bir böyle davranıyor. Ben olsam hoşlandığı insana insan kanka mı der diye sorarım ya da gelecek planları dediğiniz sevgililik gibi bir şeyse ne alaka bu durum diye sorarım. Arkadaşımsın şeyi yaparsa da konuşmayın böyle. Her arkadaşıyla bu kadar konuşuyor muymuş? İlginizle egosunu tatmin ediyor.

1 şubat 2021 02:04

2. çok sağolun süslülerim bunları başkasından duymaya ihtiyacım varmış. böyle davranmasına nasıl izin verdim bilmiyorum ama şimdi her şey netleşti gözümde şimdi sıkıyosa beklediği ilgili alsın benden

1 şubat 2021 21:39