hoşlandığım kişiye instagramdan istek atmak istiyorum ama çok utanıyorum ?

bu hissi nasıl aşabilirim yaaa

1. ben atmasına atıyorum da sonu gelmiyor ya ahahah. mesela birisi kabul etmemişti hatta :/ en sonki kabul etti geri döndü ama bu kadar ...

3 mayıs 2022 00:01

2. Ben de aşırı utanıyodum. baya bir düşündükten sonra 3'e kadar sayıp isteği attım ve telefonu uzağa fırlattım shshs sağolsun 4-5 saat sonra da olsa kabul etti ve geri döndü :) ha bir şey oldu mu henüz olmadı ama içimde kalmadı en azından. istek atmasaydım çok pişman olurdum kesin. O yüzden ileride pişman olmamak için at gitsin süslü.

3 mayıs 2022 00:55

3. Anonim 3 süslü ben de eskiden şöyle yapmıştım uygulamayı silmiştim ve hesabıma arkadasım girmişti isteği o atmıştı🥲  bunu yapacağım yine ama sonrasında yazacak bana hesabımı nerden buldun bana mı aşıksın yoksa diye 😭

3 mayıs 2022 01:30

4. Yok süslü kimse öyle bişey yazmaz tabi ki. Arada hikaye koy belki hikayelere cevap verir oradan konuşmayı ilerletirsin. Gerisi hayırlısı artık🤲🏻

3 mayıs 2022 12:51

5. Süslüler istek attım ne olacaksa olsun valla🥲

sevmek kötü bir sey değil sonuçta🙏

3 mayıs 2022 14:52

6. Güncellerim süslüm ama biraz zor galiba 😭 pek girmiyor sosyal medyaya... iyi enerjiler gönderiyorum süslüm umarım seninki ile konuşursunuz 🥺

3 mayıs 2022 22:17

7. Benimki aktif kullanıyor ama bana yazmadı henüz :( umarım yazarlar bir gün süslüler 🤲🏻

3 mayıs 2022 23:34

8. Umarım süslülerrr ya birde bana yazma ihtimali kötü anlamda yüksek çünkü gerçekte sürekli karsısına çıkıyordum ve resmen hesabını bulup ekledim.. kız bana abayı yakmıs herhalde diyecek..

3 mayıs 2022 23:42

9. Süslü işte ben çirkinim o baya yakışıklı olunca.. bana bakmaz yani.. dediklerine katılıyorum ama ciddennn bu arada bazılarının baya işine geliyor

4 mayıs 2022 00:57

10. Ayyy süslü o kadar haklısın ki. Mesela birine açılmıştım beni reddetmişti 5 yıl önce, hala daha bana tepeden bakar.. ben hep onun umursamadığı halde onu seven biri oldum gözünde... beni hakir gördü hep süslüm ya.. gerçekten o kişiye bayılsak bile bunu belli etmemek önemli sanırım... ve karşı taraftan flörtöz hamle olmadığı sürece adım atan taraf olmam artık... 22 yasındayım hiç sevgilim olmadı, beni beğenen olmadı ve 1 kez de red yiyince insan düşünüyor niye böyle diye.. bu eklediğim kişinin sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum bu arada süslü. Eğer varsa ciddi hayal kırıklığı yasarım.....

4 mayıs 2022 20:20