hoslandigim cocuga yazmali miyim yazmamali miyim?

online derslerimden begendigim bir cocuk var. ben hic kamera acmadigim beni tanimiyor. en fazla whatsapp grubunda fotografimi görmüstür ama oraya da baktigini sanmiyorum. okulun kendi profillerimizi olusturup hocalara veya ögrencilere mesaj atabilecegimiz bir platformu var. ne zamandir cocuga yazmak icin bahane kolluyordum ama bulamamistim. bi de whatsapp grubu varken niye ordan tek ona yazayim garip olur diye düsünmüstüm. bugün bi proje icin benzer temalari sectigimizi gördüm. konuyla ilgili soru sorabilirim bahane olarak ama inanilmaz gerildim. o kadar kisi varken ona yazmam, hem de özelden yazmam garip olur direkt anlar gibi geliyor. grupta yazilanlara cevap vermiyor bu arada. bi de istese o yazardi zaten diyorum ama benim varligimdan bile haberi olmayabilir. gerci online derslerde fotografim gözüküyor profilimde. diger korkum da cevap vermemesi. rezil olacakmisim gibi geliyor. bi de ya sevgilisi varsa diye kafamda kurup duruyorum ki asiri yakisikli olmasa da baya iyi görünümlü bi cocuk o yüzden kesssin vardir diye düsünüyorum ama arkadaslarim olmak zorunda degil diye bana gaz veriyorlar. benim de icime yok gibi doguyor ama öyle olmasini istedigim icin olabilir :d aslinda amacim marta kadar bekleyip sinav icin okula gittigimizde hamle yapmakti, hem belki beni görürse o konusmaya gelir falan diye düsünmüstüm (ilk adimi atamama gibi sacma bir gururum var). ama coronanin gittikce kötülesmesinden dolayi sinavlar online mi yoksa okulda mi yapilacak belli degil henüz. burda minik bi anket yapmaya geldim. at diyenler cogunlukta olursa gaza gelip mesaj atabilirim :d

1. Bence atma

6 ocak 2021 17:52

2. a1 neden ?

6 ocak 2021 17:53

3. bence de atma ful sanaldan ilerliycek aranızdaki iletişim yani çocuğun çok takacağını sanmam

6 ocak 2021 17:58

4. süslü sen hiç kendini göstermemişsin ki çocuğa. Dikkatini çekmeden önce mesaj atma. Profilinde gözüken tek bir fotoğraftan senden etkilenip, şayet sınavlar yüzyüze olursa sana gelmesini bekliyorsun.

6 ocak 2021 18:00

5. ben atmaman için bir sebep göremiyorum açıkçası.

- seninle özelde konuşmayı kabul etmezse sevgilisi vardır, sen sarışınsındır ama o sarışın değil esmer seviyordur, belki senin onu aştığını düşünüp gelecek görmemiştir de reddetmiştir vsvs sebepleri düşünürsün.

- fakat ya ederse? işte bu soru diğer hepsinden daha fazla kurcalar kafanı.

- ayrıca üniversiteye gelmişsiniz ve halen daha "yaa bu kız da bana yazdı ama ben reddettim" kafasındaysa zaten olmazmış ondan canını sıkma :3 gururunu kırabilecek hiçbir şey yapabileceğini düşünmüyorum bu insanın, reddedilmek gururunu kırmaz bu arada, bence gayet tatlı ve olgun, ne istediğini bilen ve bunun için adım atmaktan korkmayan bir kız olduğunu gösterir.

6 ocak 2021 18:02

6. A3 niye full sanaldan ilerlesin ki ayni yerde yasiyoruz :)

A4 ya aslinda fotografimdan etkilenmesini beklemiyorum suslu ama hani begense o yazardi zaten gibi geliyor. Martta sinavlar icin okula gidersek orda yuzyuze iletisim kurmak benim icin daha kolay olur diye dusunmustum.

Of bilemiyorum. Atmayayim o zaman :/

6 ocak 2021 18:03

7. Girl crush oncelikle tesekkur ederim :) masterdayiz bu arada ve cocugun en az 25-26 yasinda oldugunu tahmin ediyorum o yuzden o tarz ergenlikler yapmaz bence. Ama ben o kadar heyecanlanip mesaj atip bekleyip hic cevap alamazsam uzulurum. Ya da kuru kuru sadece sordugum soruya cevap olarak atilmis soguk bir cevap. Kendimi kotu hissederim. Yoksa gidip ortamlarda bana “x bana yazdi ama takmadim haha” diycek yasta degil bence. AMa tabi belli olmaz bu erkeklerin isi

Bi de attigim mesaj “iyi aksamlar cukulatam tanisalim mi” tarzidna olmayacak. Sadece projeyle ilgkli bir sey soracagim ve eger ilgisini cekersem gerisini getirmeye istekli olur zaten.

Ama neden bilmiyorum asiri gerginim su an basta atmak iyi bi fikirmis gibi geliyordu :/

6 ocak 2021 18:08

8. süslü anladım demek istediğini ama bence biraz daha vakti var, derslerde kamerayı açabilecek durumdaysan aç, bir görün derim. Grupta bir şey yazmıyor demişsin, o yüzden projelerin bitiş zamanına yakın mesaj atmayı deneyebilirsin. Grupta bir şey yazsaydı dersle ilgili, bir şey sor, cevap verir diyecektim öbür türlü.

6 ocak 2021 18:12

9. ben de master öğrencisiyim ve sınıfımdan bi çocuğu hoş bulduğum için ayyynen senin yaptığın gibi ders çapında bir şeyleri bahane ederek mesaj attım. ilk gün 30 dk konuştuk ve aniden sonlandı diyalog, çok takmadım çünkü çok rahat ve tatlı muhabbeti olan biriydi. kasti ve hin bir amacı olduğunu düşünmedim. 3 gün sonra yine bir dersle ilgili bir şeyler yazdım ve neredeyse 1 saat konuştuk, yine aynı şekilde tatlı ve güzelce muhabbet etti. fakat o kadar ders hakkında konuşuyorduk ki asla niyetimi veya ona ilgili olduğumu anlamadı. anladıysa da herhangi bir yeşil ışık vermedi.

bu gururumu kırdı mı? hayır.

denedim mi? evet.

pişman mıyım? hayır. hatta bu hamlenin bana tecrübe kattığını, tatlı bir anı olduğunu ve en azından karşımdaki insanla birebir zaman geçirmem için bir yol olduğunu düşünüyorum.

6 ocak 2021 18:16

10. At ya nolcak, ilk dersle ilgili mesaj at cevap verirse konuşursunuz. Baktın ders sorularına bile acayip soğuk yazıyor tek cevaplık falan, konuşmayı kesersin biter. Ayrıca kızların fotoğrafını görüp yazan erkek abazadır yani, böyle bir şeyin olmaması iyi.

6 ocak 2021 18:21