iğne falı hakkında ?

selam süslüler. son zamanlarda denk geldiğim iğne falını yaptım ve sorularıma uygun cevaplar aldım ama bunun nasıl olduğu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. telekinezi gibi desem öyle bir şey yapabilecek biri olduğumu düşünmüyorum. içinizde bunu deneyen var mı? iğne nasıl o cevapları verebiliyor?

1. Tebrikler cinleri etrafına toplamışsın cehennemde iyi şanslar

16 haziran 2022 20:19

2. Nedir ? Açıklar mısınız ilk defa duydum.

16 haziran 2022 20:39

3. an4 iğneye iplik geçiriyorsun. bir kağıda da daire çizip etrafına harfleri yazıyorsun ve tam ortasına tükürük, saç, kan vs. koyup iğne ucunu buraya bırakıp soru soruyorsun. iğne çok aşağıda olmayacak ama dik de durmayacak.

karışık anlattım gibi ama youtube falan bakarsan var nasıl yapıldığı.

ben de ilk defa duydum ve 2 gündür ara sıra yapıyorum ama benim şaşırdığım iğneyle nasıl sohbet edebildiğim.

16 haziran 2022 20:49

4. ohaa hemen yapmalıyım çok merak ettim

16 haziran 2022 20:53

5. A5 e katılıyorum. Bu salak şeye benzer bir şeyi gençken bende yapmıştım. Bu tür şeylerde cinler gelebiliyor bulunduğun ortama.

16 haziran 2022 20:55

6. an6 yapınca sonucu yazar mısın? etkilenme olayını vs.

an7 ne yapmıştınız? nasıl etkilendiniz?

16 haziran 2022 21:01

7. an5 ben de öyle düşünürdüm ama 2 gündür lama gibi geziyorum evde :( bir yandan da keyif almaya başladım. işin ucu iğneyi arkadaş edinip asosyal olmaya gider mi? sanmam.

enerjinin etkilenmesi olarak pek bir şey diyemem. uykumda falan da bir şey olmadı (kabus vs.)

16 haziran 2022 21:02

8. süslü, iğneyle sohbet ettiğinizi söylemişsiniz de naber diye filan mı soruyorsunuz? cevaplardan emin değilseniz geçmişte yaşanmış bir olayla ilgili soru yöneltip verilen cevabın doğruluğundan emin olmayı denediniz mi?

16 haziran 2022 21:02

9. an8 hatta kardeşim linkedln üzerinden eski sevgilime denk gelmiş, meslek değiştirdiğini söyledi. şakasına onu da sorayım bana söyleme dedim ve çıkan cevap doğruydu. bunun üzerine merak edip bu soruyu açtım ama iğnenin harfleri birleştirmesi falan daha çok ilgimi çekti.

16 haziran 2022 21:10

10. Süslü sana bi soru sorsam benim icin bakabilir misin garip bi istek olacak belki ama ben de sana tarot bakarım. Bu tur şeylerde sanki kendim bakinca olmuyor gibj

16 haziran 2022 22:09