ikea hemnes çalışma masası görüşlerinize talibim?

selam süslüler şu masayı çok beğendim, sizce nasıl? ikeadaki diğer masalara göre şık ve sağlam geldi bana ama bilemiyorum. evden çalıştığım için bu konuya yatırım yapabilirim gibi düşünüyorum. (link: https://www.ikea.com.tr/urun/hemnes-beyaz-vernik-acik-kahverengi-155x65-cm-calisma-masasi-20535044 masacığım)

1. Benim hemnes orta sehpam var aynı böyle ahşap tablalı beyaz renk iskeletli. Malzemeler aynı oluyor zaten aynı serilerde. Her tarafı kedimin tırnak izleriyle dolu üzerinde yürürken oluşturduğu. Dayanıksızlığını ve dandikliğini ancak bu şekilde açıklayabilirim size.

15 mart 2024 10:44

2. Hemnes serisinde kullanılan ahşaplar çok yumuşak ve o yüzden çok kolay çiziliyor. Tasarımlarını çok seviyorum ama kullanımı biraz soru işareti... Evimde hemnes tv ünitesi, makyaj masası, divan var hepsi çok kolay çizildi. Mağazada görüp incelemeden almayın bence.

15 mart 2024 10:45

3. Ben hemnes serisinden genel olarak memnunum çalışma masam da hemnesin başka bir modeli. Yerim olmadığı için onu almıştım, Ayrı bir çalışma odam olsa bu masayı alırdım.

15 mart 2024 10:53

4. Bu paraya daha iyisini bulabileceğinizi düşünüyorum. ikea tamamen çöp marka üzerine fark etmeden su dökülse yarım saate şişiyor.

15 mart 2024 11:11

5. Eyvah süslüler benim de kedilerim var ve teröristler resmen. Önerilerinize açığım bu konuda, yarın da bir mobilyacılar çarşısı tarzı yerlere bakacağım.

15 mart 2024 11:24

6. Süslü bazılarının içi kağıt gibi bir maddeden oluyormuş galiba onlar daha dayanıksız olabiliyormuş bu masif ahşap özellikle ondan sağlam dedim. Ben iki laptop bir ekran ve masaya atlayan bir dobiş kediyle o yüzden sağlam bir şey arıyorum 😂

15 mart 2024 11:41

7. tv ünitem hemnes üstünde sürekli kedim falan geziyor çizik olmadı 3 senedir.

ben bu hemnes çalışma masasının benzerini jysk'ten aldım. bayağı memnunum. ben aldığımda 5bin liraydı oraya da bakabilirsin

15 mart 2024 12:19

8. hemnes serisinden 3-4 ayrı mobilya kullandım bence çok güzeller ve kaliteli de masif olduğu içimn. ahşap aldığın her şeyin şişme riski var kediler varsa bunu göze alman lazım süslü. hemnes kalştesinde bişeyi dışardan almaya kalkarsan fiyat en az 2 ye katlar. fiyat odaklıysan git dolaş al ama kalite ve fiyat bakıyorsan hemnesi al başka bakma bile. bence masa küçük evde çalışmak için bu arada.

15 mart 2024 13:35

9. Yanlarındaki çekmecelerden dolayı sıkışmayacaksan güzel. İkeanın çok meşhur bir masası da var tamamen ahşap, minik çekmeceli. Onu da çok beğeniyorum ben. Ayrıca ikeanın her ürünü çöp değil. Evet kalitesiz ürünleri var ama kaliteli de çok fazla ürünü var. Açıklamalrda yazıyor zaten hangisi masif ahşap hamgisi sunta vs.

15 mart 2024 16:24

10. Atar mısın a8 süslü aklındaysa, ya da adını söyler misin?

15 mart 2024 22:36