ikizler burcu erkeği ve koç burcu kadını ilişkisi hakkında neler biliyorsunuz?

1. Aslında çok uyumlu diğer yarımı buldum tarzı hissettirebilecek bir ilişki oluyor. Ama ikizler koçu zaman zaman bencil ve kendine göre düşünen hafif empati yoksunu bulabilir. Aynı zamanda iki burç ne kadar özgürlükçü olsa da ikizleri zaman zaman kıskanmamak işten değil (çevresinin fazla oluşu, insanlara yaklaşımı vs) . İkizlerin ilgisini canlı tutmayı becerebilirse eğlenceden çıkıp çok kalıplara sıkışmazlarsa zor bir erkek degil aslında ikizler. Haritadaki diğer burçlar da önemli. Hep kötü yanlarını saydım gibi oldu ama aslında iyi yönleri çok çok daha fazla. Her iki tarafta gerektiğinde geri adım atar kendini törpülerse ilerleme olasılığı ve uyumu eğlencesi yüksek bir ilişki bence.

18 ekim 2020 13:41

2. Ben kocum, hayatimin aski asla unutamadigim adam ikizler. He boyle hayatimin aski dedigime bakma beni asktan soguttu guvenimi kirdi kahvetti ondan sonra kimse onun gibi olamadi. Bazen cok asik olurdu, bazen aramaz sormazdi arada kivranan bi iliskiydi resmen. Ben bitirdim dayanamayip boyle ne oldugu belirsiz birini istemiyorum dedim. Olaysiz ve saygili bitti. Hala gordugumde elim ayagim titrer. Beraberken cok eglendigim zamanlar da oldu tabi ama donup baktigimda cogu zaman uzuldugum bi iliskiydi. Teyzem de koc burcu onun da buyuk aski ikizler, ben teyzemin kaderini yasiyorum zaten suslu. Evet buyuk unutulmaz bir askti ama acisini hala yasiyorum.

18 ekim 2020 13:46

3. 2. anonim +1. Hayatımda ilk defa gerçekten aşık olduğumu hissettim. En büyük mutluluklarımı da en acı zamanlarımı da onunla yaşadım. Kesinlikle fazla dengesiz. Bi çok aşık bi umursamaz. Ruh haline ayak uyduramazsan çok yıpratıcı oluyor. Ben çok mutsuzlaşmaya ve kendi benliğimden uzaklaşmaya başladığımı fark edince çok aşık olmama rağmen ayrıldım. Hayatımda başka insanlar oldu ama hiçbirini onun kadar sevemedim. Şu an yine bi sevgilim var, çok mutluyum, sevildiğimi bütün kalbimle hissediyorum. Ama kıyasladığımda hala bir şeylerin eksik olduğunu fark ediyorum. Kimseye aşık olamıyorum ona aşık olduğum kadar.

18 ekim 2020 14:15