ilerde eltim olacak (belki) kişiyi kıskanıyorum ya da sevmiyorum troll değil ?

süslüler buna hakkım var mı bilmiyorum sevgilimin kardeşinin sevgilisini (elti yazmak istemedim) kıskanıyorum. özet geçecek olursam küçüklükten beri aile şansım olmadığı için ilerde sevdiğim birinin anne babasını paylaşmak bana çok çekici geliyordu. mantıksız bulabilirsiniz ama annem babam yok ve aile ortamlarına hep özendim. bizim iliskimiz 3 yıllık. kardeşiyle sevgilisinin de ilişki 3 senelik. onlar aralarında yüzük takmışlar ve sevgilimin ailesiyle arası çok çok iyi. ben sevgilimin ailesiyle 1 sene önce tanıştım o kızla (kıza x, sevgilimin kardeşine y diyelim) da tanıştık o da evde olduğu için ama bana kafa bile sallamadı. eve tatlı aldım ya baklavayı da hiç sevmem dedi yüzünü astı ,gecenin sonunda sevgilimin babası geç oldu seni bırakalım dedi. xve y hemen bizim arabayla işimiz var vs dedi babasıyla tartıştı. saat de geç değildi ben sevgilime dedim otobüsle giderim diye. neyse ikna oldular beni birakacakken arabada sürekli üfleyip puflediler hiç konuşmadilar. ben de uzun sure gitmedim ama sevgilimle ne zaman konuşsak x burda, bu gece burda kalacak vs dedi. aradan zaman geçti sevgilimin babası beni aradı buraya gelin ev yemeği yememissindir uzun süredir diye aksam yemeğine çağırdı, sevgilim de ısrar edince gittim. x yine oradaydı, sevgilimle odandayken evde iki balkon olmasına rağmen sürekli sevgilimin odasına giriyor balkon kapısını da sinirli bir şekilde çarpıyor. gerçekten hiç konusmuslugumuz bile yok bana böyle neden kötü davrandı anlamadım. yemekte bi konu açıldı bi süre önce kaza yapmışlar arabayla x ve z, x şımarık bi şekilde olan mala gelsin canımıza bir şey olmasın diyor, babası da bu kaçıncı kaza daha öteki zararın borcu bitmedi filan diyor ben bayağı rahatsız oldum. sonra x ve y konuşuyorlar aralarında tatile çıkacaklarmis sponsor arıyoruz dedi kız şaka yaparak. o hafta adamın kredi kartını da alıp tatile çıkmışlar. bu arada sevgilim de kardeşi de öğrenci bu sene hepimizin son senesi. ben de yine onlara uzun süre gitmedim çünkü rahatsız oldum kızın hareketlerinden bana durduk yere kötü davranmasından. en sonunda ise geçenlerde istek atıp geri çekiyor sürekli. ben de hesabına girdim baktım ki fotoğraf atmış üzerinde sevgilime hediye aldığım tisortle onu gördüm. o kadar kıyafetin arasında onu giymesi de sinir oldum- ki biliyor büyük ihtimalle benim aldığımı. sonra geri çekti istediğini. en fazla 3 defa görüştük bana daha hiç konuşmadan bu kadar kötü davranmasını anlayamıyorum. bi 10 tane daha böyle olmuştur. süslüler gerçekten sevgilimi aradığımda arkadan onun kahkahalarıni duymak, biz konuşurken sevgilimin odasına girip video izlemesi ses çıkarması kapı çarpması o kadar rahatsız ediyor ki o evdeyken sevgilimle konusmak bile istemiyorum sinirden. çok uzun oldu kusura bakmayın düşündükçe sinirleniyorum ne yapmalıyım sizce

1. Okumadım ama igrencsin. Kudur napalim.

30 aralık 2020 21:09

2. Politik olmayi cok bilmem. Ben olsam sevgilimle net bir sekilde konusurdum. Mesela birakirken oflemeler cok agrima giderdi bunu da net net soylerdim ki kendi ailesine(kendi kardesine o sınır cizsin ki kardesi de sevgilisini durdursun), tisort meselesini de soylerdim, sana ait birseyi nasil giyebilir derdim acikcasi.

30 aralık 2020 21:23

3. Süslü pasif agresifliginiz beni bile bunalttı. Troll değilseniz madem tabiki bahsettiğiniz kişi "arıza" bir tip, birbirinizi sevmeniz gerekmiyor ama saygı gerekli. Sevgiliniz bahsettiğiniz tişört olayı dahil birçok konuda sessiz kalmaya devam ettiği sürece bu iş böyle sürer.

30 aralık 2020 21:30

4. Merhaba süslüler son olayı sevgilime söyledim çünkü dayanamadım, hediye aldığım şeyi senin üstünde doğru düzgün göremeden ne alaka başkalarının üzerinde görüyorum dedim. Anladı olayı, odamdayken almışlardır burada kaldığı zamanlar kardeşim veriyor kıyafet ben de hoşlanmıyorum haberim yoktu dedi. Ama ben açıkçası ben fark etmeden rahatsız ettiğini getirmesini isterdim çünkü bu ikinci

30 aralık 2020 21:50

5. Manyak mısın

30 aralık 2020 21:50

6. bi dakka ya anlamadım, sana bu kadar kötü davranan birinin nesini kıskanıyorsun?...

bana aşırı çiğ bir kız gibi geldi bu eltin, bir de senin onu kıskandığını hissettiyse bir şekilde ona tepki veriyor olabilir. ama çok gıcık, manyak bir kız ya, kötü ruhlu birine benziyor...

ay çingene kavgası çıkacak, beni buradan alın.

31 aralık 2020 17:39

7. eltini yani kızı değil onun konumunu kıskanıyorsun sen süslüm, keşke şu başlığı biraz farklı açsaydın. davranışlarına da haklı olarak sinir oluyorsun hepsi bu.

31 aralık 2020 17:41

8. Benmi yellozum acaba?kaza yaptıklarında tabi senin cebinden çıkmıyor ya kolay demesi derdim. Ay eltimle kavga etsem ne olacak. Ayrıca onlar oylarken olaya sevgilin müdahale edecek. Odaya mi giriyor,kovacak!!!!!!!!

31 aralık 2020 18:39