ilişkide erkekten büyük olmak, 2 yaş?

ben 95liyim ama 97li biriyle flört ediyorum sevgililiğe dönecek gibi , ama yaş farkı kafama takıldı, kendisi yaşından büyük gösteriyor konuşması da öyle yaş farkını belli eder cinsten değil gibi ama malum bu erkekler biraz şerefsizdir, benzer durumda olan süslüler var mıdır, olumlu olumsuz tecrübelerinizi paylaşır mısınız

1. Ay sakın elalem ne der sonra 😱 yüreğine taş bas, kas kusup kızılcık şerbeti içtim de daha iyi...

12 temmuz 2020 20:55

2. Benim nişanlım da benden iki yaş küçük, bu zamana kadar yaşla ilgili hiçbir sorun yaşamadık biz. Ben de başlarda çok kafama takıyordum ama onun rahat olduğunu fark edince benim kaygım da geçti. Şimdi ancak böyle sorularda falan görürsem aklıma geliyor.

12 temmuz 2020 20:56

3. Yaş ilerledikçe daha fazla yaş farkını bile takmıyorsun :d o yüzden ilerlemeden 2 ile kapatsan iyi :d

12 temmuz 2020 20:57

4. fiziksel olarak çok bir fark yoksa (gizlinot: ki 2 yaşta yoktur muhtemelen :d) yaş hiçbir şey süslüm. alnınızda yazan bir şey de değil. kimse de gelip size "kaç yaşındasınız" diye sormaz. boşverin, birbirinizi seviyor ve saygı duyuyorsanız yaşın hiçbir önemi yok.

bu arada hepimizin çevresinde 1-2 yaş farklı ilişkiler var zaten.

12 temmuz 2020 21:00

5. karakter olarak olgun biriyse sorun yaşamazsın süslü (genellikle erkekler kadınlara göre biraz daha geç olgunlaşıyor çünkü) 2 yaş çok değil kafanız uyuşuyorsa gerisini takma.

12 temmuz 2020 21:02

6. süslü ben 97liyim, erkek arkadasım 99lu. hiç yaş farkının belli olduğu bir durum ya da sorun yaşanmadı aramızda. dışarıdan ben ondan daha küçük duruyorum. neredeyse bir yıl olacak ilişkimiz. bence uyuşuyorsanız aklınıza bile gelmez.

12 temmuz 2020 21:16

7. Evlenmeyecekseniz hiç sorun değil ama evlilik muhabbetine girildiğinde erkek tarafı bi şey varmış gibi durmadan lafını edecektir. Ben göze alamazdım her fırsatta önüme çıkmasını ama takılmazsanız o da hiç takılmıyorsa mutluluklar.

12 temmuz 2020 21:44

8. Ohooo eşim benden 3 yaş küçük. 30'um ben. Yaşla ilgili tek sıkıntı şöyle oldu geçen kış, bir şirket yemeğinde yeni mezun iş arkadaşım (22) bana direkt ismimle hitap etti, mesafeli biriyimdir genelde, masada kalkan kaşlar oldu falan. Sohbet ilerledikçe bu genç arkadaş eşime yaşını sordu abi ekleyerek. Eşim de sence demekle yetindi. Tahminleri beni oldukça eğlendirdi. Eşime 34-35 bana da 25 yaş anca dedi. Teşekkürler güneş koruma faktörü.

Neyse işte tek sorunumuz bu oldu, eşim bi kaç hafta aynalara küstü, kırışıklıklarını, beyaz saçlarını inceleye inceleye çoğalttı. Akşamları gelip kremlerime serumlarıma laf ediyor arada. Ne zaman yoga yapsam "sen beni gömüp çıtır delikanlılarla yiycen emekli maaşlarını belli" diye dalgasını geçer, ben de "dizlerine battaniye al hayatım romatizman tutmasın" derim falan.

Önemli olan beraber yaşadığınız hayat. Boşverin başkalarını.

13 temmuz 2020 01:37

9. Eşim salkım?