ilişkide karşı tarafın bizi cepte görmesine neden olan hareketler neler sizce?

süslüler selam. benim sanırım kendime hayrım yok. ilişkilerimde sürekli yaşadığım bir durum var o da karşı tarafın nasıl desem beni cepte görmesi, benden sonra kendisine bi güveninin gelmesi. geçmişte ve ilişkide yapmadığı hareketleri yapmaya başlamaları (sosyal medyadan alakasız ve sürekli hemcinslerimi eklemek, kaç yıl düzenlemediği profilini düzenlemek, yeni sosyal paylaşım sitelerine üye olmak vs.) sanırım bir yerde karşı tarafa bu hissi veriyorum ama gözlem ve öz eleştiri bakımından iyi biri olsam bile kendime gelince kalakalıyorum resmen. geçmiş ilişkilerinizden veya çevrenizden gözlemlediğiniz bu hissi yaratan durumlar nedir sizce?

1. Sohbeti devam ettirmeye çalışmak, çok fazla yazmak, konuşmak, ağzının içine düşecek gibi yapmak, arada terslememek

20 ağustos 2020 02:33

2. Surekli bulusma talebinde bulunmak

O olmadan yasayamam havasi yaratmak

Gorusunce icine dusmek

20 ağustos 2020 02:34

3. ona değer verdiğini net bir şekilde belli ediyorsan ve sanki yeryüzündeki tek erkek oymuş gibi davranıyorsan büyük özgüven kazanmasına vesile olmuş oluyorsun. ona güvendiğini de net bir şekilde hissettirdiysen ve iltifatlar ediyorsan gibi sıralayabilirim. ya da bunların hiçbiri de olmayabilir. siz güzelseniz eğer o da size sahip olmanın getirdiği özgüvenle bu salak salak hareketleri yapıyor olabilir amaaan daha birçok şey sıralarım da gerek yok jdjd erk*kler biraz şeydir, bekarlığa devam

20 ağustos 2020 02:35

4. Aşırı arayıp sormak, ilgilenmek, sürekli övüp yüceltmek, özledim buluşalım gibi şeyleri çok söylemek. Sürekli iletişimde kalma çabası.

20 ağustos 2020 02:36

5. Evet süslü birinize katılıyorum ben zor biriyim çok da dikkat ederim aslında ama çevremde hep şunları duyuyorum "sen ona fazlasın, biz görünce yakıştırdık ve dedik ki sen ayrılmazsan o seni bırakmaz bence bulacağı en iyi kişisin kişilik ve diş görünüş olarak." Ama ben kendimi güzel bulan biri değilim yani çirkinim diyemem ama öyle aşırı güzelim gibi gelmiyor. Bu arada erkeklerde de genelde karaktere önem veririm ve başta naif, efendi görünen konuşan biri dikkatimi çekiyor. Hatta karakterine aşık olup hani boyu kişisel bakımı düzgün giyinen biriyse evet genelde o kişi bana dünyanın en güzel adamı gibi geliyor. İflah olmaz aşığım sanırım ben

20 ağustos 2020 02:46

6. why men love bitches kitabini okuyun lutfen. o kitaptan sonra ask hayatim bir daha ayni olmadi.

20 ağustos 2020 02:48

7. Terk edip terk edip dönmek. Ben yaptım siz yapmayın.

20 ağustos 2020 02:53

8. süslü bende sizin gibiydim. hep sevgililerim için bana göre daha düsük oldukları söylenmiştir ama ben hep huya suya tav olduğum için az çok eli yüzü düzgünse hiç dert etmeyip ilerliyorum. ama artık güzel olduğumu hissettiriyorum ve yeri geldiğinde kendimi övmesem bile onun eksiğini gediğini (hem hal hareket hem fiziksel şeyler) çat çat yüzüne vuruyorum. her şeyden memnun olmak zaten ne yapsam ok diye düşünceye itiyo herifleri, zevkim olmayan ya da kendi tercihim olmayacak bi hediye ya da plana mutlaka düşüncemi belli ediyorum. olumsuz şeyleri daha çok dile getirip olumlu şeyleri ara sıra söylüyorum. bi de ilişki basında ve flörtte çok aşırı olmamakla beraber biraz naz yapıyorum.

20 ağustos 2020 02:55

9. O kitaba bakayım süslü. Son süslü gelecek ilişkimde dediklerinizi dikkate alacağım. Evet biraz hassasım kolayca üzüntü sevmediğim şeyi vs anlatamam. Ah burada şöyle ilişkilerinde iyi firdevs yöreoğlu gibi biri çıksa da bize akıl verse:))

20 ağustos 2020 03:19

10. Soru sahibi ben de sizin gibi karakterine, kişiliğine bakardım, sonra tek tek kompleksleri ve aslında iyi olmadıkları ortay çıkardı. Özgüvensiz, kompleksli insanı şımartınca değer verince tribe giriyor. Bu yüzden artık görünüşüne de dikkat ediyorum

20 ağustos 2020 10:02