ilk cinsel ilişkisinde hamile kalan var mı?

bakire olup kondomla korunup hamile olan var mıdır sizce

1. hem bakire hem korunuyor ki neyden korunuyor anlamadım. hem de ilk ilişkisi. hayal gücünüze helal olsun

18 mayıs 2019 03:32

2. Anonim 1 neyden mi korunuyor? Ahahahahah

18 mayıs 2019 03:38

3. hamile kalmaktan korkuyorum. bakireyim ilk ilişkim olacak. tutucu bir çevrem falan var çok endişeleniyorum.

18 mayıs 2019 03:38

4. Korunun bence ben çok gördüm ilk günlerden hamile kalan.

18 mayıs 2019 03:41

5. çok tesekkur ederim. korunacagız zaten ama korkuyorum of

18 mayıs 2019 03:44

6. Prezervatifiniz sağlamsa böyle bir ihtimal sıfır. Yersiz yere korkmayın hamile kalmak çok kolay bir şey değil. Elbette olmaz diye bir şey yok ama o durum bir aksiliğin çıktığı zaman olur. Prezervatif yırtılır, doğum kontrol hapınızı saati saatine almazsınız, spermler kalitelidir, döllenmek için uygun zamandır gayet tabii hamile kalabilirsiniz.

Güzelce bir araştırın önce sonra gelsin güzel seks hayatı.

18 mayıs 2019 03:44

7. peki hamile kalma ihtimalini sıfıra indirgemem için yumurtlama dönemi dısında dikkat etmem gereken ne var?

18 mayıs 2019 03:45

8. Prezervatifi takmadan önce de iş bittikten sonra da kontrol edin bi sıkıntısı var mı diye. Olası bir hamilelik durumunu ertesi gün hapıyla önlemiş olursunuz. Ve o penis ortaya çıkar çıkmaz takın Prezervatifi. Boşalmaya yakın takıp korundum sanıyorlar sonra ama ben korunmuştum neden hamile kaldım.

18 mayıs 2019 03:48

9. Süslüm bence psikolojik olarak tam hazır değilsin. Ben bu stresle ilişkiye girmeye çalıştığımda olmamıştı, ilk aylarımdaa defalarca denememize rağmen penis girmedi. Her buluşmada bu olmak zorundaymış gibi aşırı planlı olmam ters tepti. Ne zaman ki olmazsa olmasın bana ne yaa dedim o zaman oldu. Soruna gelirsek Bu söylediğin şeyin olma ihtimali çok düşük. İlk ilişkin olduğu için değil korunduğun için (gizlinot: Korunmasan ilk ilişkide de hamile kalma riski var)ama dediğim gibi önce psikolojik olarak rahatlaman lazım. İlla o gün olmak zorundaymış gibi düşünme böyle şeyleri günler öncesinden planlama. Akışına bırakın. Hazır hissetmiyorsan erkek arkadaşına açıkla.

18 mayıs 2019 03:50

10. Anahtar kelimeniz korunmak. Korunan insan hamile kalabilir mi? Vajina ve penisi kondomsuz temas ettirmeyin, partnerinizin kondom takiliyken iceride bosalmadigina emin olun sonunda da kontrol yapin.

Kucuk kazalar herkesin basina gelebilir ama dikkat ederseniz boyle bir sey olmayacaktir. Ve kesinlikle bos paranoya yapmayin. Yapacaksaniz da hic sevismeyin, bu strese degmez zevki.

18 mayıs 2019 03:54