ilk kez numaralı gözlük aldım ve gelen pişmanlık ?

süslüler göz randevumdan sonra toplamda 2000 tllik numaralı gözlük aldım çerçevesiyle birlikte, maddi durumum dar güneş gözlüğüm bile yok mesela. miyop -1 -0,75 göz kusurum, günlük hayatta çok sıkıntı yaşamıyordum ama hayat kalitem artar diye düşündüm gözlüğü taktım gündüz gözlerime ağrı girdi. alışma evresi diyip zaman tanıdım takılı durdum ama  gözlerim hala daha ağrıyor çıkarmama rağmen. gün içinde 3 saat falan takılı durmuşumdur.. numarası büyük değil çünkü uzağı tam net görüyorum yani… keşke güneş gözlüğü alsaydım o paraya, öğrenciyim ve boşa gitti resmen para. beğendiğim tek şey gözlüğün çerçevesi.. ne yapabilirim sizce gözlüğü :(

1. Şu an yaşadığım göz ağrısını 3 saat kitap okuyunca yaşamıyorum resmen :((

29 ağustos 2023 23:25

2. Aynen göz bozukluğunu asiktir edip güneş gözlüğü almalıydın.

29 ağustos 2023 23:27

3. İlk kez takarken normal ağrı olması. Sonraki günlerde tekrarlamaz.

29 ağustos 2023 23:32

4. A2 düşük derece olduğundan günlük hayatıma etki etmiyordu güneş gözlüğü daha elzemdi güneşte hemen kızarıyor gözüm

29 ağustos 2023 23:35

5. A3 umarım süslü, sosyal medyada bile bir şeyler okumak istemiyorum o derece ağrıyor hala :(

29 ağustos 2023 23:36

6. ilk zamanlar böyle olması normal gözünün alışması lazım

29 ağustos 2023 23:55

7. Bir kaç haftaya alışır göz ama sürekli takıp alıştırmanız lazım astigmatsa alışmak daha zor olur ama illa alışırsınız ayrıca takmazsanız giderek yükselebilir göz numaranız kaç yaşında olduğunuza bağlı bu durum biraz da bazen durmuş oluyor numara

30 ağustos 2023 00:09

8. A5 süslü astigmat yok

Süslüler yakın konusunda sorunum yoktu gözlükten sonra yakın da hafif blurlandı sol gözümde😭

30 ağustos 2023 05:05

9. gözlüğün odağında bir sıkıntı olabilir. bir gün boyunca takmayı dene, hala devam ediyorsa gözlüğü aldığın yere götür, bir baksınlar bakalım.

30 ağustos 2023 13:48

10. Yanlış gözlük yapmış olabilirler mi? Bence gözlükçüye sor veya doktora git. Ben hiç böyle sorunlar yaşamadım yeni gözlük aldım daha ve numaram sizinkinden baya büyük

30 ağustos 2023 15:52