ilk lazer seansınızdan sonra neler değişti?

ne olması gerekiyor nasıl oluyor? tüyler ne zaman dökülmeye başlıyor ve kesin dökülüyor mu? genital bölgemde o en acıyan kısım var ya a bölgesi, bir tek orada ah uh dedim onun dışında hiçbir yerim acımadı. böyle bir şey mi bu?

1. İlk 3 4 seansta hicbisi anlamadım. Sonra baktım aa hakkat azaliyorlar. 10da bitti, genital dudakta kısmen dışında. Ona da ayrı bir 4 5 seans gitmisimdir. Ince ve açık renk tek tük kalmış. 2 3 yıl oldu, bir değişiklik olmadı. Bu arada aynı sizin gibiydi acı esigim. Aynı makine, aynı atışta asiri canı yanan arkadaşım vardı.

9 aralık 2021 00:04

2. Benim kollarım bacaklarımda hiç his olmamıştı. Koltuk altımda karıncalanma gibi bikini bölgemde zaman zaman yanma zaman zaman da ah uh dedirtecek kadar acı oldu ilk seanstan 15-20 gün sonra tek tük düştü kıllar ama aa ne güzel dökülde dedirtecek gibi değildi. Sadece bacaklarımda net fark ettim. 2 hatta 3. Seanstan sonra kollarım ve koltuk altımda dökülmeler arttı. Bikini bölgem üst kısım döküldü ama dudaklarda 7.-8. Seansta bile hala vardı. Ben covid başladığı için yarıda bıraktım kollarım %50 bacaklarım %30 koltukaltım %60 bikini bölgem %80 geri çıktılar 2 yılda. Keşke covid movid sallamayıp son seansa kadar gitseydim.

9 aralık 2021 00:08

3. Aa tamam süslüler ya, seansı 100 tlye bir yere gidiyorum da acaba yapamadılar mı ya diye düşünüyordum. Dökülme falan olmuyor çünkü, 1'indeydi seansım 1 hafta geçti üstünden. Danışmak istedim bir problem mi var diye

9 aralık 2021 00:18

4. 1 haftada dökülme olmaması normal süslü. benim 10. günden sonra dökülmüştü tertemiz oldu daha ilk seansta ve 1 ay geçmesine rağmen çok az çıktı. benim de pek acımadı ama acı eşiğinizle alakalı bir durum.

9 aralık 2021 01:34

5. teşekkürler süslüler

9 aralık 2021 10:01

6. Hangi lazeri yaptırmıştınız kızlar, buz lazer acıtmıyor derler genelde

9 aralık 2021 13:08

7. 4 ünde ilk seansımı yaptırdım. kendiliğinden dökülmüyor ama tutup çektiğimde elime geliyor benim genitaldeki kıllar

9 aralık 2021 15:44

8. buz lazer yaptırdım. ama bende ne dökülme ne de tutup çekince ele gelme olayı falan olmuyor. ucuz olmasından şüpheleniyordum zaten. bol bol kese önerdi ama tık yok.

10 aralık 2021 10:40

9. Ben de 7sinde ilk seansimi yaptırdım. Alexandrite cihaz kullanılıyor. Ten rengim açık kıl rengim koyu ve kalın. Henüz herhangi bir değişim yok. Jilet yapmışım gibi uzamaya devam ediyorlar. 8 seans yarım bacak genital ve koltuk altı 1500 TL. Özel bir hastanede yaptırıyorum. Hep olumlu yorumlar duydum. Umarım sonuç alırım.

10 aralık 2021 10:53

10. peki kızlar lazer sonrası kalan tek tük kıllar için ne yapıyorsunuz ağda mı jilet mi yoksa ömür boyu lazer mi

10 aralık 2021 10:56