implant taktiran süslüler: sizce hangi marka kaliteli ve dayanıklı; straumann mı yoksa camlog mu?

yakın zamanda implant taktıracağım. straumann ve camlog arasında tercih yapmam gerekiyor. almanya’da yaşıyorum ve burada camlog kullanılıyor; implant artı zirkonyum toplam 1960€, istanbul’da suadiyede bir klinikten fiyat istedim 1200€ dediler ve straumann marka kullanıyorlar. internetten araştırdığımda camlog için orta segment, straumann içinse üst segment deniyor fiyat açısından. aranızda straumann ya da camlog implant yaptırıp memnun kalan ya da pişman olan var mı?

1. Straumann gruba bağlı 3 marka var bunlardan sadece Roxolid İsviçre üretimi. Medentika ve bir marka daha vardı onlar Almanya ve Brezilya üretimli dolasıyla alt grup ama orijinal straumann değil aslında. Roxolid ise Straumann yaptırın derim. Roxolid değilse orijinal roxolid yapan yerlerden fiyat alabilirsiniz.

17 haziran 2022 21:59

2. A1 çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum, arayıp soracağım kesinlikle

17 haziran 2022 22:05

3. Nobel takmıştı doktorum. Çok araştırmıştım öncesinde.

17 haziran 2022 23:19

4. A3 memnun musun peki süslüm

18 haziran 2022 00:43

5. Implant konusunda a marka takicam deyip b marka takip a markanin sahte garanti belgesini veren cok dişçi var türkiyede nasilsa hastalar anlamiyor ne takildi napildi. Ben olsam almanlara güvenirdim bu konuda sonucta o implanti ölene kadar tasiycaksin ve her yil kontrol ettirmen gerekiyor belki turkiyeye gelip kontrol şansin olmayacak belki bir sorun cikacak turkiyeye hemen gelip yaptiramayacaksin sonrasinda dolgusunun dustugu oluyor cunku yedek parca sorunu oluyor.

18 haziran 2022 21:29

6. Bu arada ben de straumann in brezilyada üretilen alt segment diye geçen zinedent taktirdim. Memnunum ama daha yeni sayılır 2 yil oldu implantin esas kotu yuzunu yillar gectikce anliyoruz sanirim. Normal diş gibi iyi bakilmazsa implantin da omru varmis.

18 haziran 2022 21:39

7. a 4 cok tesekkür ederim cevaplarin icin, ilk kez implant taktiracagim icin hic bir bilgim yok. bu söylediklerini mutlaka dikkate alacagim. sanirim yasadigim yerde yaptirmam daha mantikli olur.. ben implantta hangi araliklarda kontrol olur ne gibi problemler meydana gelebilir hic bilmiyordm. bu yazdiklarin cok yardimci oldu karar verme konusunda, cok tesekkür ederim tekrar :)

18 haziran 2022 22:30