inandırıcı fake hesap nasıl yapılır?

burada gördüğüm 172691 tane soru sonrası sevgilimi instagramdan denemeye karar verdim. bu erkeklere zerre güven olmaz hemen aldatma peşindeler. bu platform bana bunu öğretti. fake bir hesap açtım ama 0 takipçili. çok belli yani fake olduğu. nasıl inandırıcı bir hesap haline getireceğim? bu haliyle geri mesaj atsam da dönmez çünkü.

1. ver çocuğun kullanıcı adını ben yazim lol

9 ağustos 2021 10:46

2. Son cümle şöyle olacaktı: mesaj atsam da geri dönmez çünkü. Bozuk cümle için özür dilerim.

9 ağustos 2021 10:47

3. Selenice yardım teklifin için teşekkür ederim ama ben birebir görmek istiyorum nasıl cevaplar verecek. Bir de kendisini burada ifşalamak istemem. Senin fake hesabın varsa nasıl inandırıcı hale getirdin 1-2 tüyo versen çok makbule geçer.

9 ağustos 2021 10:49

4. fake hesap için zaman gerekli malesef. fotoğrafların atılma tarihi hesabın açılma tarihi takipçi sayısı vs

9 ağustos 2021 11:26

5. önce biraz zaman geçsin 150-200 takipçin olsun sen de yaklaşık o kadar kişiyi takip et ama takip ettiğin kişiler gerçek olsun. takibe takip hashtagları var onlara bak. sonra profilinde 1 hafta içinde 10 tane atılmış foto olursa fake olduğu belli olur. 1 tane fotoğrafın olsun veya hiç olmasın onda da güzel bir kız fotosu koy ama insta girl gibi yapay durmasın. her gün story at manzara, şarkı gibi sahte durmasın.

9 ağustos 2021 11:28

6. storyleri de profiline sabitle

9 ağustos 2021 12:05

7. Dediklerinizi yapıcam süslülerim teşekkür ederim. özellikle story sabitlemek çok mantıklı geldi.

9 ağustos 2021 13:33