ince çorapla topuklu ayakkabının kaymaması için ne yapabilirim?

merhaba süslüler. deri topuklu bir ayakkabım var. içine ince naylon çorap giyeceğim ama topuk kısmı inanılmaz kayıyor içinden. çıplak ayağa giyince cuk oturuyor ayakkabı ve kayma sorunu olmuyor. size sorum şu: evde kaymaması için hangi çözümler deneyebilirim? içeriden topuk tarafına bir şeyler yapıştırabilirim. ne öneririsiniz??

1. pudra serpip deneyin. talk pudrası. ya da ayakkabı içine koyulan silikon bantlardan yapıştırabilirsiniz. (link: https://www.google.com.tr/search?q=silikon+ayakkabı+bandı&client=opera&hs=Ytc&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiz1rLlpPTeAhWOpYsKHYHpDXcQ_AUIDygC&biw=1280&bih=637#imgrc=PuzF8_cwS7JGnM: şöyle) topuk kısmına gelenlerden.

27 kasım 2018 12:45

2. (yazar: gingersaman) çift taraflı bant çorabı yırtar diye denemeye bile korkuyorum süslüm. başka çorabım yok. ama pudrayı bi deneyeyim.

2. anonim teşekkür ederim. bir şey alacak vaktim yok ama siz de pudra demişsiniz. ay inş olur. güncellerim burayı da.

ikinize de teşekkür ederim :3

27 kasım 2018 13:32

3. ben 2. anonim, pudra aslında çıplak ayakla giyince oluyor ama çorapla da olur inşallah.

27 kasım 2018 13:35

4. aynen, aslında ayağı sıkıştırmak için ek bi çorap daha giymek istiyorum. babet çorabım var bir tane. yani kenarlarından sıkıştırırsam çorap gözükmüyor ama yürürken ederken çıkıp gözükme ihtimali var. ona güvenemedim. bir de deri olan yerlere içeriden ped yapıştırmayı düşünüyorum sürtünmeyi arttırması için. haa acaba direkt kumaş/kalın çorap mı yapıştırsam? bu olabilir aslında ya.

27 kasım 2018 13:38

5. olabilir, çift taraflı bantla ayakkabıya zarar vermeden yapıştırabilirsiniz.

27 kasım 2018 13:41

6. hepsini denedim. neler neler yapmadım ki. hala daha çıkıyodu ayağımdan. buna uygun tabalık da bulamadım evde. ben de ayak ucuna çorap sıkıştırdım ahhwhs. bye bye parmaklar :(

27 kasım 2018 16:07