influencerlera nasıl hediye gönderilir ? nasıl iletişime geçilir?

1. ajansları oluyor, mutlaka bio'ya yazıyorlar, o şekilde iletişim olabilir

8 haziran 2020 22:47

2. Süslü tabiki bir ürün yapıp satıyorum. Reklamı olsun istiyorum :( yoksa öylesine göndermek istemem

8 haziran 2020 22:50

3. Bence göndermeyin, reklam ücreti istiyorlar istemeyen de hediyenize konar, reklamını da yapmaz

8 haziran 2020 22:54

4. bazıları biosuna mail adreslerini yazıyor bence oradan iletişime geçin. elinizdeki üründen kısaca bahsedip göndermek istediğinizi ve adres bilgileri istediğinizi söyleyebilirsiniz. atıyorum kıyafetse beden sorabilirsiniz. düzenli markalardan gelenleri açıyorum videoları çeken orta halli tiplerden seçerseniz (duygu danla kadar ünlü olmayan ama takipçisi min 100k olan) reklam ücreti ödemeden ürününüzün ekranda görünme şansı olur. ne tarz bir ürün göndericeksiniz bilmiyorum ama kullanacağını düşündüğünüz kişileri seçerseniz de daha iyi olur

8 haziran 2020 23:03

5. Bana gonder suslu ben gelir suslude overimxd

8 haziran 2020 23:05

6. Anonim6 +1 :d

9 haziran 2020 12:00

7. Çok tatlısınız güldüm yazdıklarınıza :))) ceren ceylan ve irem akdemir hiç takmadı. 20 bin takipçili birine hediye gönderdim ve çok tatlıydı gerçekten. Ürünümle video çekmiş. 3-4 takipçi geldi ondan ama hiç pişman değilim. En azından insan yerine koydu :)

9 haziran 2020 23:26