inofolic kullanan var mi ?

sorunlariniz neydi ve nasil etki etti sizde? insulin direncine ve pcos'un sebep oldugu sikintilara iyi geldigi soyleniyor yorumlarda. ben eksi sozluk'teki polikistik over sendromu basligindan ogrenip arastirdim.

1. Bana endokrinoloji profu vermişti bunu. Gebelik planlayan kişiler kullanıyor genelde bu hapı. Pcos olan kişilerde regl olsa dahi yumurta oluşamadan sönüyor ve çoklu kistik yapı olarak yumurtalıkta kalıyor. Doktorlar bunu kullandırarak yeni kistlerin oluşmasını engelleme amacı güdüyor. Ne kadar Yeni kist oluşmazsa o kadar insulin direnci, kilo, sivilce, tüylenme problemi olmaz. Hepsi birbirine olimpiyat halkaları gibi bağlı çünkü. Sonuç olarak kullanılmasının zararı yok aksine faydası var. Zaten bu bi ilaç değil takviye reçetesiz alınıyor ama fiyatı yüksek. Sürekli kullanımı o anlamda zorlayıcı olabilir.

30 kasım 2021 11:19

2. gıda takviyesi zaten süslü, folik asit ve iyot içeriyordu yanlış hatırlamıyorsam. benim insülin direncim var, uzun süre kistik görünümden dolayı pcos var dendi ama yokmuş, son iki senedir ultrasonda kistik görüntüm yok, obezite ve insülin direncinden dolayı hormonal bazı sıkıntılarım var sadece; bu sıkıntıların içerisinde inofolic'in tüylenmeye iyi geldiğini düşünüyorum. yani kıllarım daha geç çıkıyor gibi geliyordu düzenli kullandığımda.

30 kasım 2021 12:37

3. süslüler soruyu hortlatıcam ama acaba inofolic ile tecrübeleriniz nasıl geçti? benim doktorum protime women, inofolic veya prowomen takviyelerinden birini almamı söyledi hangisini alacağımı bilmiyorum, siz inofolicten memnun musunuz? :)

18 şubat 2022 10:58

4. Benim doktorum inofolic combi mavi kutu olanı vermişti süslü

19 şubat 2022 21:23

5. ben gynositol aldım aynı içerik bu da. ama henuz sonuc görecek kadar cok kullanamadım bir paket daha bitirmem gerek sanıyorum.

19 şubat 2022 21:35

6. Ben de protime women satın aldım süslüler bugün ilk kez kullandım teşekkür ederim. olmadı soruyu güncelleriz daha sonra okuyacaklar için <3

19 şubat 2022 22:16