insani yardım vakfı (ihh) bağış açısından güvenilir mi?

filistin için bağış platformları arıyorum karşıma genelde ihh çıkıyor. güvenilir mi?

1. Gerçekten yerine ulaşmasını istiyorsanız yerli ve fakir birine bağış yapın. filistin'deki teroristlere gitmeyeceğini nereden biliyorsunuz?

13 mayıs 2021 23:21

2. ihh mı.. sakın

13 mayıs 2021 23:25

3. yardım en yakındaki ihtiyaç sahiplerinden başlanarak yapılmalı bence. çevrenizde işsiz, öğrenci, yaşlı veya bakıma muhtaç birileri vardır. onlara verseniz daha iyi olur.

13 mayıs 2021 23:26

4. Kardeş, muhtarına sor kim aç açıkta. Filistin diye teröristlere para yollayacağına, düşündüğün tutarda market alışverişini, yakınındaki fakirlere yolla (a101, migros, şok online siparişle mesela).

Modaya uyup, savaş beslemeyin.

13 mayıs 2021 23:44

5. aslaaaaaa

13 mayıs 2021 23:45

6. güvenilir gayet süslü. içinde olduğum için biliyorum. yine de güvenmiyorsanız kızılaydan da bağışlayabilirsiniz.

yanlış platformda sormuşsunuz maalesef bu soruyu. filistine yardım yapmak istediğiniz için bile linç yiyebilirsiniz

13 mayıs 2021 23:52

7. Lise ve üniversitede gönüllü olarak İHH'da çalıştım. Mezun olduktan sonra 1 yıl ücretli olarak da çalıştım. Tek bir yanlışlarını görmedim.

Bağış yapma diyenler ne gördünüz? Neye şahit oldunuz da böyle konuşuyorsunuz? İdeolojik olarak karşıysanız sizi ilgilendirir. İçini bilmediğiniz kurumlara iftira atmayın. Hak yemeyin.

14 mayıs 2021 00:37

8. yo sadece ben biliyorum demedim, nasıl bu çıkarımı yaptınız ilginç.

burada ne kadar çok gizli ırkçı ve nefret dolu insan olduğunu biliyorum sadece. bir insandan sadece suriyeli olduğu için nefret edebilecek insanlar var mesela, bu kitlenin varlığını inkar etmenin manası yok.

14 mayıs 2021 00:53

9. ihh silah yüklü tır enter. allahın cahilleri haber de mi okumuyorsunuz, gözleriniz kör olmuş. orada çalışan insanların da aa evet biz cihatçılara silah taşıdık demesini beklemeyin, kendileri de aynı kafadalar. başka bir fon bulun ama ihh değil. kafa kesen ışidci beslersiniz sonra .

14 mayıs 2021 01:08

10. Ss çok yanlış bir platformda sordun soruyu. Burada pkk ya yardım etmek istiyorum sorusu açsan çok daha az tepki alırsın emin ol. Modernist olucaz diye çocukların, sivillerin öldürülmesine oh olsun ülkelerini satmasalardı diyorlar. Soruya cevabım evet güvenilir bir kurum. Ben öncelikle kendi yakınımdakilere yardım ederim, ama arada ihh, sadakataşı vs ile afrikaya da yardım gönderiyorum.

14 mayıs 2021 03:19