insanlardan çok çabuk soğuyorum ve uzaklaşıyorum?

kızlar merhaba, sorunum şu ki insanlardan çok çabuk soğuyorum. yani aslında baksan belki ortada elle tutulur bir sebep bile yok ama o insanla konuşasım gelmiyor, zaten davranışlarımla da belli ediyorum soğuduğumu. zaten kolay kolay arkadaş edinebilen biri değilim. bir de böyle olunca olan tek tük arkadaşla da bitiyor ilişkimiz. neden böyleyim? aramızda benim gibi süslüler var mı? bunun çaresi nedir, psikolojik açıklaması nedir? yapma yapma diyorum kendi kendime ama engel olamıyorum. derdime çare :( ps: bu soru sadece arkadaşlar içindir. çünkü tüm bu garip özelliklerime rağmen deli gibi aşık olduğum adamla 5 yıllık bir ilişkimiz var allah bozmasın :d ondan da arada soğuyorum sfgskndjks ama sonra geri ısınıyorum <3. ama arkadaşlarla bir bitti mi tamamen bitiyor.

1. koç burcuyum süslü :)

26 mart 2018 18:38

2. aa kızlar koç kardeşliğii <3 :). 3. anonim aynen ya karaktere dönüşüyor bir yerden sonra sanırım. lisede de böyleydim, üniversite bitiyor hala böyleyim. ömür boyu böyle olcam galiba :(

5. anonim kesinlikle katılıyorum. kimseyi dost olarak göremiyorum. bırak dostu, yakın arkadaş olarak bile göremiyorum. yediğim kazıklar vs yüzünden de baya soğudum aslında insanlardan.

26 mart 2018 18:49

3. bana da oluyor, koc burcuyum :)))

26 mart 2018 19:44

4. sevgili 1. anonim, aklimdan gecen soruyu sormussunuz.. ben de basak burcuyum.. malesef benim de cok sik yasadigim bir sey bu. cunku kendimi aptal yerine konmus gibi hissediyorum eger beni rahatsiz eden bir sey gorduysem ve eski samimiyetimi devam ettiriyorsam. kendimi bildim bileli boyleyim ve 27 yasindayim. bu nedenle ailem ve tek tuk arkadasim disinda insanlarin kredisi cok azdir bende.

26 mart 2018 20:44

5. Bana da oluyor koç burcu değilim, ama insanlara tahammülüm çol azaldı, en ufak şeyde suratım asılıyor, iç dünyama dönüyorum :)

26 mart 2018 20:55

6. Yaa birbirimizi bulduk resmen süslüler sjdndja :d eğer bir insanı salak bulduysam o zaman da inanılmaz soğuyorum ya. Salak salak konuşuyorsa zeka belirtisi göstermiyorsa cahilse. Espri anlayışım uyuşmuyorsa vs vs bazen sesinin tonuna gıcık olmam bile yetiyor soğumam için hahaha öyle diyim anlayın durumun vahametini :d ya da mesela bir arkadaşım var inanılmaz enerjik çok konuşan bir kız ve bu beni o kadar çok yoruyor ki. Sırf o yüzden soğudum kızdan ya. çok bıcır bıcır insanlara da gelemiyorum resmen.

26 mart 2018 21:07

7. ben 10. anonim. 13. anonim, son cumlenizin altina imzami atiyorum. ben de sezgilerime guvenirim acikcasi.. mesela basima en cok gelen sey; hic kotu davranisini gormediysem bile bazen icgudusel olarak uzak durdugum, hoslanmadigim insanlar oluyor bazen.. o zamanlarda kendime "ya sacmalama belki de cok iyi bir insan ve bosuna kendi kendine kuruntu yapiyorsun" diye dusunuyorum. ama yuzde 99 hakli cikiyorum sonunda. tabi insan eksik aramak isterse cok bulur ama inanin kendimi elestirdigim kadar da kimseyi elestirmem :)

26 mart 2018 22:06

8. benim insanlara güvenim azaldığı için paylaşacak birşey bulamıyorum.karaktersiz,ikiyüzlü, senin başkalarıyla kötü olmana sevinen çevremde o kadar çok insan var ki. bende onlara aynı şekilde davranıyorum..oyunsa oyun oynuyorum.asla içimden geldiği gibi davranmıyorum.

ama sadece bu insanlara. onlar bunu hakediyorlar.

baktım ki herkes burcunu yazmış... bu da benden gelsin ben akrep ... :)

27 mart 2018 12:48