instagramda buket kurt adlı kullanıcı için cimere şikayet ettim? aşağıdaki metni paylaşıp siz de şikayet eder misiniz ? ekran görüntülerini?

sayın yetkili instagramda buketkurrt518 ve tiktokta buketkurt518 kullanıcı adıyla videolar paylaşan bu şahıs bilhassa çocuklar korksun diye makyajlar yapmakta, videolarını onları korkutmak için çekmekte ve her videosunda 'korktun mu küçük kız', 'rüyana girsem napabilirsin küçük kız' gibi cümlelerle çocukların psikolojilerini bozmayı amaçladığını kendisi de dile getirmektedir. bu gibi platformlara her yaştan çocuklar ulaşabilmekte, ayrıca hesabında kendisini takip eden ona abla diyen küçük çocuklar da vardır. son paylaşımında ise kendi ev adresini gönderip insanlardan hediye talep etmiştir. gereğinin yapılmasını arz ederim

1. ekran görüntüsü paylaşacağım dedim ama eksi up üzerinden paylaşamadım. hikayesinden ekran görüntüsü ve profilini almıştım, o şekilde şikayete ekleyebilirsiniz

4 nisan 2021 20:17

2. ya bunun bir faydası olur mu cidden süslü? nefret ediyorum bu insandan, gerizekali ruh hastası

4 nisan 2021 20:18

3. bilemiyorum ki anonim3, elimden bu geliyordu bunu yaptım

4 nisan 2021 20:19

4. anonim5 benim çocuğum yok, nasıl bi zihniyet seninki anlamadım. ben de istemem tabi ki tüm dünya ellerinin altında olmasın ama birçok çocuk maalesef ki her şeye ulaşabiliyor ve anne babalar da bunun bilincinde değil. bahsettiğimiz kısım, hassas olduğumuz çocuklar, bilmem farkında mısın? gereksiz muhalefet yapacağına azıcık düşün, gelmiş bana bu ruh hastasını savunuyorsun

4 nisan 2021 20:24

5. ya boş yapma, oldu olacak her b*ku serbest bırakıp sonra aileye diyelim "siz çocuklarınıza sahip olmayı öğrenin" diye. en saçma yerde bile çıkabiliyor bu kadının videosu, günümüzde artık sosyal medyayı kontrol altında tutmak imkansız. saçma saçma duyar kasmayın ya

4 nisan 2021 20:24

6. sanki dünyayı kurtarıyor faydalı içerik üretiyor da o sansürlensin istiyoruz. ortalık manyak sapık kaynıyor

4 nisan 2021 20:25

7. Kadın manyak ama asıl sorun bu yetişkinin manyaklığı değil çocuklara rahatça ulaşabilecek olması. Çocukların tiktok hesabı olması bu kadından daha korkutucu bence aileler görmeli ve çocuklarını ne kadar tehlikeli mecralarda yalnız bıraktıklarıyla yüzleşmeliler

4 nisan 2021 20:27

8. uygun bulmadığım masum sayfaya bak gece rüyana girsem napabilirsin seni böyle görsem napabilirsin küçük kız diye video çekiyor, gelmiş burda pedofiliyi savunuyorsunuz ya bravo cidden

4 nisan 2021 20:30

9. anonim 5 buket kurt galiba