instagramda iç çamaşırlı fotoğraf paylaşanınız var mı ?

uyum sağlayamadım sanırım ben. büstiyer, bikini değil direkt tanga, brazilian külotla ya da yüz havlusunu üzerine serip (göğüs ve pubis bölgesini kapatarak fotoğraf atan liseden arkadaşım var.-twitterda görmüşsünüzdür aynadan çekilmiş meme ama kuş var, o estetik gelmişti bana- ama arkadaşımın attığı direkt domalıp yalnızca popo ya da dantelli göğüs ucu görünen sütyenli fotoğraf . bilmiyorum beden olumlaması için her gün popo atmak mı gerek. illa paylaşırken birilerini gizliyordur ama kız baya işinde gücünde biri bu soruyu sormak birden aklıma gelmedi. annemin yanında hikayelere bakarken bu arkadaşımın durumlarına denk geldim annem baya şaşırdı bu ne dedi ünlü filan diyip geçiştirdim. sana ne isteyen istediğini paylaşır diyecekler için bunun farkındayım, sadece mantığını anlamak istiyorum. sizin böyle arkadaşlarınız var mı bu normal mi yoksa benim böyle çevrem olmadığı için mi garip hissediyorum

1. takipçi kazanma çabası.

30 temmuz 2020 20:18

2. insta sayesinde artık herkes kendi çapında bir manken gibi takılıyor. önceden böyle şeyler wowdı, kaslı olmak, seksi olmak lükstü. ama artık herkes ünlü, herkes model, herkes fizik yapıyor.

30 temmuz 2020 20:19

3. bikini büstiyer falan olanlar normal ama digerleri normal ic camasiriyla tanga külot falan fotograf paylasmak garip geliyor bana bilmiyorum, ben tercih etmem.

30 temmuz 2020 20:21

4. Sizin hoşunuza gitmiyor ya da estetik bulmuyorsunuz diye eleştirmenizi anlamıyorum. Siz de demişsiniz zaten ünlü bu diye. Yani ünlü bir kadın iç çamaşırı ile poz verirse sorun yok ama bu kişi tanıdığınız biri olunca sorun. İşinde gücünde insanlar da vucütlarını paylaşabilir. İlgi açlığı da değil ki bu. Kapanmanın bir sonu yok. Özellikle kadınların baskılara baş kaldurdıpı bu dönemde gerici fikirleriniz ile kadınlara şiddet uyguluyorsunuz. Hoşunuza gitmiyor ise takipten çıkın. Gelip burada soru açıp bunu yapan insanları yargılamak, eleştirmek haddiniz değil. Neden diye de soramazsınız ayrıca. Bu da sizin haddiniz değil. İstediğimi sorarım diye inatlaşmadan önce yarın baska birinin gelip instagram kullanan kadınlar teşhirci, dışarı çıkan kadınlar tacizi hak ediyor dediğini ve size saldırdığını düşünün. İç çamaşırı ile fotoğraf paylaşan kadın ile aynı konumdasınız birileri için. Bunun farkına varın. Varın ki kimse size de laf edemesin.

30 temmuz 2020 20:25

5. ünlü olsa da olmasa da böyle fotoğraflar beni irrite ediyor. özellikle bu dönemde herkeste bir mememi açayım, popom belli olsun kafasında bence. evet isteyen istediğini paylaşır ama bunları gördükçe herkes bana yazsın, beni istesin "sevgilileriniz beni takip ediyor" kafasında olan kişiler olduğunu düşünüyorum. ben de böyle fotoğraf koymayı tercih etmem hiçbir şekilde.

30 temmuz 2020 20:36

6. a6 amma duyar kastın he

30 temmuz 2020 20:39

7. a10 sen de kas bakalım duyarını devamke

30 temmuz 2020 20:49

8. Son anonim +70 ler doluştu diyorsun ama arkadaşım +90 bu arada. Bu mantıkla savunduğun kişinin düşmanı da oldun. Kadın düşmanı ve yobaz değilim, sürekli alakasız üstsüz fotoğraf atan erkekleri de takip etmiyorum bir erkek götünü atsa da bana normal gelmez, yüzünü gördüğüm kişinin götünü görmek ya da neredeyse çıplak görmek,bilmiyorum garip sadece. Tekrar ediyorum evet dışımdan isteyen istediğini paylaşır

30 temmuz 2020 20:53

9. valla bence esas boyle seyler yapanlar kadin dusmani. cinsel obje olmaya cok meraklilar. aman insan olmayin, masturbasyon malzemesi olun. bikini degil demissin de bikini ve ic camasiri mantiken ayni kapaticiliga sahip. fotoda ne farki var? hic.

31 temmuz 2020 01:58

10. Seks yapmak arzulanmak bunlar irrite edici değil. İsterse 100+ olsun çıplak fotoğraf bile paylaşabilir. Onun sayfası. Takip etmezsin olur biter. Başkalarına karışacağına kendi hayatını yaşa.

31 temmuz 2020 02:33