instagramda sürekli vücudunu paylaşan erkeğin amacı?

her gün spora gidiyor, her gün olmasa bile mutlaka haftada 1-2 spordan foto/video atıyor. ağırlık kaldırırken vs. bu erkekten adam olur mu? böyle insanlarla ilgili genelleme yapabilir miyiz biraz lütfen linçlemeyin beni

1. ciddi ilişki beklenmez

23 nisan 2024 17:50

2. olmaz. ilgi orspuluğunun cinsiyeti yok.

23 nisan 2024 17:59

3. Şu yaptığınız her gün açık giyimli foto paylaşan kadından olur mu, o kadın düzgün biri midir demekle aynı şey. Böyle bir soru gelse hepiniz duyar kesilirsiniz çığırtkanlığınızla. Karşı cinsiyet olunca toplumsal cinsiyet rolleri karşıtlığınız sekteye uğramış.Göz yaşartıcı.

23 nisan 2024 18:05

4. Ben o tiplere sıcak bakmıyorum. Onyargiysa onyargi. Bir tanesiyle görüşmüştüm. zaten mankafa biseydi o ayrı da, babasından düzenli para alıyordu eşek kadar adam. Bana aklı havada, ilgi budalası ve aranan tipler gibi geliyorlar.

23 nisan 2024 18:08

5. Olmaz

23 nisan 2024 18:16

6. burjuva sana olayların farkını anlatayım tatlım. biz erkeğe spora gittiği ya da sporda giydikleri için laf etmiyoruz. kasıyla hava atması, kafayı sporla bozması erkekler tarafından %99 kız düşürmek için yapılan bir hareket, bunu yapan kişinin de genelde tek flörtü siz değilsinizdir. tanıyoruz bu stereotipi. hatta çoğu redpillci çıkıyor yani bir sürü faktör var. durduk spor salonlarını inceleyip insanların hareketlerinden rahatsız olmuyoruz, senin yolda yürürken yaptığın gibi yani. ayrıca 15 yaşındaki erkeklere cinsel yakıştırmalarla orospu iması da yapmıyoruz yine senin o sorunda yaptığın gibi.

23 nisan 2024 18:21

7. ay ben de sporda pr aldigimda ya da güzel hissettigimde fotograf atmayi seviyorum benim hakkimda da ilgi görmek istiyor diyorlar midir acaba

23 nisan 2024 18:44

8. Son anonim bence o enerji anlaşılıyor. Burada olay sadece genelleme değil. Kimim hangi paylaşımı ne amaçla yaptığı çok belli oluyor bence. Hesabını günlük gibi cok şık, samimi kullananlar da var.

23 nisan 2024 19:46