instagramda tanımadığınız birinden gelen takip isteği?

süslüler soru biraz saçma gelebilir ama instagramda tanımadığınız biri istek atınca kabul edip takipleşmeye utandığınız oluyor mu hiç? ben çok utanıyorum galiba biraz takıntılı biri olmamdan kaynaklı. şöyle düşünüyorum ostek atan kişi der ki hemen de kabul etti hiç tanımadığı birini ne alaka falan. ya da belki hesap fakedir ve tanıdığım biri beni denemek için atmıştır kabul edince de şuna bak hemen kabul etti falan der. çok saçma düşünceler biliyorum ama çok eskiden küçükken arkadaşım fake bir hesap açıp facebooktan başka biri gibi yazışıp kandırmıştı beni ondan olabilir.

1. takipleşmeye utandığım olmuyor çünkü tannımadıklarımla takipleşmiyorum. profilimi kapatmışsam tanımadığım insanlar bakmasın diyedir.

25 temmuz 2020 20:01

2. Canısı çok kafanda kuruyorsun bak yemin ediyorum ben de böyle kılı kırk yararak düşünürdüm, manyak oluyorsun yapma

25 temmuz 2020 20:03

3. Haklısınız ama ne bileyim bazılarını kabul etmek istiyorum konuşur yeni birileriyle tanışırım belki diye yalnızlıktan sıkıldım artık

25 temmuz 2020 20:06

4. Yakışıklı bulduklarımı ediyorum yazarlarsa da konuşuyorum sgsgsshsj

25 temmuz 2020 20:10

5. Sana istek atan kişilerin bu tür şeyleri düşüneceğini zannetmiyorum. Öyle olsa kendileri de tanımadıkları bir insana istek atmazdı herhalde? ?

25 temmuz 2020 21:06

6. Ben takipçi gelmiş olsun diye kabul ediyorum sonra da ne storylerine bakıyorum ne de fotoğraflarını beğeniyorum cmfnvnmcv yakışıklılarsa hariç tabi arada beğeniyorum o zaman

25 temmuz 2020 21:34