iphone kapandı, şarjı bitti gözüküyor şarja takınca şarj oluyor gözüküyor ancak 4 saattir açılmıyor?

zorla başatma (home tuşu+açma/kapama tuşuna uzun basma) yöntemini denedim ancak açılmadı. başına bu durum gelen var m ? nasıl açabilirim lütfen acele yardım.

1. süslü iki farklı orijinal kablo denedim. adaptör, powerbank, bilgisayar da denedim. kafayı yemek üzereyim gece 3'te de yola çıkacağım çok mutsuzum :( siyah üzerine kırmızı şarj ekranı geliyor, şarj ouyor gözüküyor ama asla olmuyor.

8 ocak 2019 17:45

2. 4 saattir şarjda zaten kuzum arada çıkarıp çaıştırmayı denedim falan ama çalışmak istemiyor

8 ocak 2019 17:49

3. suslu home+acma kapama+ses acma kapamaya basili tutmayi deneyin benim oyle aciliyor

8 ocak 2019 18:09

4. süsülerim sizin tavsiyelerinizi de denemiş olmak üzere zilyonca şey denedim sanırım şarjda bırakmaktan başka şansım kalmadı.. hala olmazsa da kırmayı planlıyorum.. n'apalım öfke kontrolüm olsaymış :(

8 ocak 2019 18:13

5. süslü aynı olay iki kez başıma geldi ilkinde işim çok acildi yeni telefon almak zorunda kaldım. ikinci kez olunca artık ööh diyip kolları sıvadım ahahha. süslüm zor gelebilir ama inan değil aç youtubedan bissürü video var nasıl halledebileceğini anlatıyolar. bi sorun olursa yaz mutlaka. umarım hemen hallolur.

8 ocak 2019 23:10

6. Süslüm ne olursa oldun dedim şarja taktım uyudum bir saat uyandığımda %100 dü.. aklımla oynuyor bu telefon:((

9 ocak 2019 00:17

7. aa açıldı mı yani