şuan da 2. sınıf yani 4. dönemi okuyorum süslü. şuana kadar 1. 2. ve 4. dönemi okudum üçüncü dönemi okumadım yani. bu yaz yatay geçiş başvurusunda bulunacağım ama hangi sınıfa başvuru yapacağım? 3. döneme yani ikinci sınıfa başvuracağım diye biliyordum ama başvuru yaparken öğrenci belgesi istiyorlar ve sınıfım:ikinci sınıf olarak gözüküyor. Bu sıkıntı yaratır mı? yani sen ikinci sınıfa başvurmuşsun ama transkriptinde 4. dönem de var yanlış sınıfa başvurdun diye reddederler mi?sen başvururken kaçıncı sınıfa başvurdun sistemden? ve başka dikkat et dediğin bir şey var mı çok çok teşekkür ederim şimdiden
Biz de sinifa basvuru sistemi yoktu, donemlik bir okuldu. Derslerimi saydilar, kalan dersleri de ben aldim. Gecmek istedigin okulun sistemi yilliksa daha farkli olabilir, ogrenci isleriyle konusmani tavsiye ederim. Bi de sinif olayi krediye baglidir, kredin neye denk geliyosa ona basvurmak mantikli olabilir gibi geldi.
süslü kaçıncı sınıfta kaç ortalamayla yaptın acaba?
Ben bir donem okudum bolumu, sonra merkezi yatay gecis yaptim. Hazirlik okumustum bolume gecmeden 1 donem.