istanbulda trenckot giymeye ne zaman basliyorsunuz?

cok sacma bi soru ama gecis havalarinda ne giyecegimi hic cozemiyorum. kalin bi sweatshirt trenckottan daha sicak tutuyor ama mont giymis gibi hissediyorum trenckot giyince o yuzden bilemiyorum erken mi oldu diye dusunuyorum. kac derecede veya hangi aylarda giyiyorsunuz

1. şuan trençkot için erken tabiki. tramvayda sırtımdan şıp şıp ter döküldü dün. evet sabaha karşı serin oluyor ama hava şuan 28 derece. bulut görünce soğuk gibi gözüküyor ama değil üstelik aşırı derecede nem var. trençkota ekim gibi geçerim büyük ihtimalle hava bi 20 altına düşsün ofiste klima bi kapansın anca öyle

10 eylül 2024 12:50

2. geçiş havasında kot ceket mont sweatshirt trençkot giymek yerine en fazla üzerime bir gömlek giyer kollarımı kıvırırım mesela şuan öyle giyindim. üzerimde ince bi gömlek var. ki şuan çok geçiş havası sayılmaz aslında hissedilen 33 derece çünkü

10 eylül 2024 12:51

3. Süslü içeride yak istersen ne trençkotu ne sweatshirtü dün kısa kollu crop tshirt ile şıp şıp terledim ben. Eskiden olsa Eylül Ekim trençkot giyilirdi de artık mevsim de kalmadı 4 ay sonbahar 8 ay yaz yaşıyoruz. Bence Ekim de böyle sıcak geçecek gömlekle falan idare edilir anca kasımda giyilir dediklerin.

11 eylül 2024 10:40

4. ay yok susluler simdiyi kastetmemistim. genel olarak sordum yoksa su an cok sicak zaten ajdkakdkskf cok tesekkurler cevaplariniz icin

11 eylül 2024 12:43