isteme ve nişanın bir arada olmasi mantıklı mı?

evimiz çok büyük değil. onun tarafinda kuzen çok, benim tarafımda da arkadaşlarım çok. hepsi gelmek isteyecektir. ben isteme ve nisan bir arada olsun, evde organizyonla halledelim istiyorum. o da dışarıda olmasi daha iyi olur hem evde hazirlikla falan ugrasmazsiniz diyor. sizce nasıl olmalı mantıklı olur?

1. Bir de bu hafta aile arasında isteme olsun, nişan da temmuz gibi olabilir diyor. Ben ayrı ayrı olmasın, hepsi bir arada çıksın istiyorum. Çünkü hepsi için ayrı hazırlık gerekiyor. Benim dediğim saçma mi olur? Ayrı ayrı mı olmalı?

24 mayıs 2023 14:14

2. Yoo niye saçma olsun ben de ikisini bir yaptım

24 mayıs 2023 14:20

3. Mantıklı bence birkac kez ugrasmak gereksiz.biz ablama ufak bir mekan tuttuk hem isteme hem de nisan gibi bir sey yapıldı cok rahat oldu.

24 mayıs 2023 14:27

4. Bunları genelde kız tarafı üstlenip hallettigi için sizin neyi uygun gordugunuz daha önemli bence. Elbette sevgilinizin de özel günü, onun da gönlü olmalı, mutlu olmalı ama siz hepsini bir arada evde isterken onun hepsini ayrı ayrı istemesi ve organizasyon istemesi söz konusu. Orta yolu bulmak lazım. Biz hepsini birlikte aynı gün yapmıştık.

24 mayıs 2023 14:35

5. aşırı mantıklı bin defa hazırlık yapmaya insanları sürüklemeye gerek yok hem size hem davetlilere masraf

24 mayıs 2023 14:42

6. Dışarıda isteme ve nişanın olması mantıklıymış. Bana da çok saçma geliyor, ayrı ayrı söz-nişan olayı.

24 mayıs 2023 14:59

7. Mutluluklar şimdiden süslü, çok güzel geçer umarım.

24 mayıs 2023 15:26

8. Düğün seneye olacak. Ben Nişan ağustos gibi olsun diyorum. Çünkü haziran temmuz arkadaşlarımın, kuzenlerimin nişanları, düğünleri var. O da daha çok var ağustosa, haftaya gelelim isteyelim diyor. Ama ona göre bir şey yok ki. Bunun organizasyonu, kıyafeti vs var. Gerçekten çok zor işlermiş.

24 mayıs 2023 15:43

9. Çok teşekkür ederim anonim6

24 mayıs 2023 16:03

10. ss aynı durumdaız ya. tek seferde yapıp aradan çıkarmak en güzeli gerisi gereksiz masraf bence de. yalnız benim de kafamı karıştıran şu oluyor, siz aileleri tanıştırdınız mı ? ben önce tanışmaa gelsinler, sonra gün belirleyelim ve istemeye gelsinler şeklinde ilerleyelim istiyorum. taraflar birbirlerini ilk gördüklerinde hemen yüzük takmak olmaz heralde dimi? erkek arkadaşım da tam tersi o gün takalım yüzükleri habire hazılık mı olcak diyo. zaten büyük nişan kesinlikle istediğim bişey değil en az 60-70k para gider böyle bi organizasyona her şeyin fiyatı almış başını gitmiş.

24 mayıs 2023 16:10