istemede neden herkes beyaz giymeye başladı ?

süslüler yaza söz merasimim olacak yavastan elbise bakmaya basladım fikir olsun diye tiktokta instada söz videolarına bakıyorum herkes beyaz giyiyo. elbise bakarken de beynime yerleşti herhalde hep beyaz seylere bakıyorum baska renklerde begenemiyorum beyaz kuralı varmıs gibi hissettim ya... sizce şu son 1,2 senede bu beyaz seçimi neden ? siz hangi renk giymistiniz ? renk model öneriniz ve tavsiye edeceğiniz siteler var mı şimdiden teşekkürler

1. ben annemin ısrarı yüzünden bok varmış gibi  beyaz giymiştim çok pişmanım, canlı renkli elbiseler çok daha güzel ve havalı duruyordu üstümde. (beyaz tenliyim)

özetle ne renk yakışıyorsa o renk giyin düğünde zaten mecburen beyaz giyeceksiniz

9 şubat 23:41

2. beyaz çok yakışıyor o yüzden. bir de eskiden beyaz giyilmez diye bir algı vardı o kırıldı herkes giymeye başladı insanlar da birbirinden etkileniyor o yüzden. bence açık mavi olmalı bu arada birini bulursam açık mavi giyeceğim.

9 şubat 23:42

3. Ben nikahta da giyerim diye beyaz almistim :p ama o dönem magazalarda da hep beyaz elbiseler vardı digerlerinin bedeni bile yoktu.

9 şubat 23:44

4. Son 1-2 senedir değil, daha uzun bir süredir var ama bir zorunluluk yok. Sanırım fahriye evcen giyindi ilk, ki o kadının yürüyen bir moda faciası olduğu biliyorken ondan sonra patladı beyaz. Çok güzel ve zarif beyaz elbiseler giyen arkadaşlarım da oldu, canlı renkler giyen de. Ben antrasit renk giyinmiştim, ne yakışıyorsa onu giyinin. Teninize ne renk gidiyor, nasıl bir ortamda olucak ona göre karar verebilirsiniz.

9 şubat 23:44

5. Ay bu soru da haftada beş yüz kere açılmasa olmaz. Herkes keyfi öyle istediği için beyaz giymeye başladı ablam senin keyfin de beyaz giymek isterse beyaz giy. Başka renk giymek isterse başka renk giy. Allah seni inandırsın ki seçimleriniz konusunda özgürsünüz

9 şubat 23:48

6. Parlament mavisi abartısız bir abiye giymiştim 2017'de. Yine olsa yine beyaz giymem kfkfkfk Giyene de bi şey demem tabii ki ama zaten evlenen kişi olduğumuzu herkes biliyor, nişanda sözde istemede bile beyaza gerek yok gibi.

9 şubat 23:55

7. kasım'daydı nişanım ben de beyaz giydim. sebebi ise beyaz elbiseleri çok seviyorum ve günlük dışında bir daha birinin dügün merasiminde giyme şansım yok.. o nedenle öyle tercih ettim.. loria'dan almıştım ben kumaşı şahaneydi, bedeni de tam üzerime dikilmiş gibi geldi.

umarım tam gönlünüze göre bi elbise bulursunuz, mutluluklar diliyorum

10 şubat 00:10

8. Böyle bir olay var mı bilmiyorum ama isteme elbisesi dediğimiz gelinlik gibi kanıksanmış net bir tarzda değil zaten. Beyaza gelene kadar kendime yakıştırdığım başka renkler var mesela onlardan birini giyerdim. Bir de düğünde beyaz giyiliyor zaten farklılık olsun ne gerek var

10 şubat 01:12

9. Ben bi kere bu yüzden arkadaşım evlendi ve haber vermedi sanmıştım. :)

10 şubat 01:20

10. Keşke Besyuz kilo olmasam da ben de beyaz giysem:( lacivert de tenime yakışmadığı için siyah giymek zorunda kalacağım:(

10 şubat 03:51