iyi akşamlar yarın sevgilimle buluşacağım mom jeanla şık bi kombin yapmak istiyorum?

buz mavisi ve koyu gri iki adet mom jeanım var bunlardan hangisini giysem ve üst olarak ne giysem karar veremedim? sarışın, uzun boylu ve beyaz tenliyim. nasıl bi makyaj saç oje gider vs. kadınsı olmak istiyorum biraz pek beceremiyorum bu işleri yardımcı olursanız sevinirim kızlar

1. Mom jean ile kadınsı olma olasılığınız çok düşük

26 ocak 2020 20:41

2. Gri jean beyaz şık bir gomlek altin tonlarda tokasi olan deri kemer altin kolye yuzuk topuklu bot

Basic ama ben cok begeniyorum

26 ocak 2020 20:42

3. Mom Jean ile yapılmış hic bir kombin bir erkegin gozunde çekici, şık, kadınsı degildir.

26 ocak 2020 20:46

4. Muhtemelen dogru mom jeani secemediginiz ve spor yapmadiginiz icin oyle saniyorsunuz.

26 ocak 2020 20:48

5. mom Jean kendall'da bile guzel durmuyor, uzgunum.

26 ocak 2020 20:50

6. Kendallda tayt bile guzel durmuyor :/

26 ocak 2020 20:55

7. Düzenli spor yapan ve beslenmesine dikkat eden biriyim. Çeşitli türlerine de sahibim. Güzel olmaz demedim kadınsı olma ihtimali çok düşük dedim. Kadın vücudunun en temel ve güzel hatlarını belli etmeyen bir kıyafet kadınsı duramaz.

26 ocak 2020 20:56

8. Tamam sizde durmuyor demekki :))

26 ocak 2020 21:00

9. Eksi sozlukte bile mom jean'i yerden yere vurmuş erkekler. Daha iki hafta once okan bayulgen bile dalga gecti programinda. Yani erkekler sevmiyorlar iste. Soru sahibi de erkek arkadaşıyla buluşacakmis. Ona guzel, kadınsı, çekici görünmek icin mom Jean giymek istiyor ama yanlis tercih. Skinny Jean giymeli.

26 ocak 2020 21:01

10. tmm ekşi sözlük erkekleri beğenmiyosa hemen giymeyi bırakıyoruz kızlar