izmirden götürülecek hediyelik ne olabilir?

yurtdışında yaşayan ve izmire gelmemiş birine giderken izmirden hediye olarak ne götürebilirim? kendisi uzak bir tanıdık, 50 yaşında bir kadın. beni birkaç gün misafir edecek, boş gitmek istemiyorum.

1. dolap magneti ve tatlı olarak bomba götürebilirsiniz

10 ağustos 2022 10:43

2. Şık bir kutuda kuru incir yanına güzel bir zeytinyağlı sabun ve bir magnet olabilir. Kemeraltında kızlarağası hanında fena olmayan hediyelik eşyalar var oradan bakabilirsiniz.

10 ağustos 2022 10:47

3. Ne bombası ya dandik bir kurabiyeye mi kaldı izmir iyi ki öğrendiniz bir bomba. kuru incir güzel fikir yanına bir paket damla sakızlı türk kahvesi şık bir kahve fincanı da alabilirsin anı kalması için. Bir de bütçeni sarsmazsa bir kalıp tulum peynir alıp güzelce vakumlatabilirsin.

10 ağustos 2022 11:08

4. incir evi' ne bakabilirsin.

10 ağustos 2022 11:15

5. Ben izmirden hediye götürürken hep tugba kuruyemişten saat kulesi şeklinde kolonya (yanina izmir yazan karton poşet de veriyorlar guzel oluyor), taze cekilmis turk kahvesi ,tamis zeytinçiçeği kolonyası,küçük bi şişe zeytinyagi 250 ml olanlardan, zeytinyagli sabun götürüyorum. Bir iki kere kuru incir goturmuşluğum de oldu.

10 ağustos 2022 11:59