köz patlıcan konservesi sağlıklı mı?

diyetteyim patlıcan al közle soy falan uğraşasım gelmio köz patlıcana da aşığım konservesi zararlı mıdır sizce

1. Bilmiyorum ama bana o konservelerden değişik bir tat geliyor, ben airfryerda közlüyorum 20 dk da ortalık batmadan mis gibi oluyor

4 temmuz 2023 16:11

2. Airfryer iyi fikirmiş süslü tabii ev yapımı gibisi yok

4 temmuz 2023 16:15

3. ocak üstünde közlemek için saç gibi bir şey satılıyor annem onlardan almış közleyici. fırından daha pratik oluyo airfymız yok onda yapıyruz

4 temmuz 2023 16:18

4. süslüm en nihayetinde konserve bir ürün katkısız doğal dese de raf ömrü kazandırmak adına katkı maddesi ekliyorlar. taze taze yapsan fırında ya da ocak üstünde daha sağlıklı olur.

4 temmuz 2023 16:37

5. Ölmezsin

4 temmuz 2023 16:38

6. cam ocağı olan süslüler patlıcan közlerken dikkat edin, közlerken parçalar ocağa düşmemeli cam ocaklar için tehlikeli olabiliyormuş. bir instagram sayfasında görmüştüm, kendisini ocağı satın aldığı yetkili uyarmış ama linki kayıtlı olmadığı için atamayacağım.

konserve ve taze közlenmiş arasında fark oluyor ama bende konserve tercih ediyorum uğraşmayı sevmediğim için.

4 temmuz 2023 16:40

7. ss airfryer'ınız varsa biber kızartmayı mutlaka deneyin bağımlısı oldum o kadar güzel ki. tercihen california biberlerini (yoksa her biber olur tabii)

4 temmuz 2023 17:05

8. Közmatik alın muhteşem bir meret ya. Evin içi ağustos ayında yapılan hafif isli köz konserve kokuyor bayılıyorum ben o kokuya. Patlıcanı ve acı biber közleyip Sarımsağı dövüp zeytinyağı ile karıştırıyorum hepsini ve herse yiyorum bol bol. Canım herse çekti gece gece.

5 temmuz 2023 00:22