küçük ev aletlerinde fakir mi arzum mu?

süslüler yakında evleniyorum bu zamana kadar para biriktirmiştim şimdi eşyalarımı almaya başladım yavaş yavaş. küçük ev aletlerinde bu iki marka arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi? bunların dışında marka önerilerinize de açığım fiyatları aşağı yukarı bu civarda olan.

1. Blender için soruyorsanız arzum almayın derim ben.anneme hediye olarak aldık 1 yıl dayandı.

22 ağustos 2019 13:48

2. arzum. bugün a101'den 140 tlye blender seti aldım memnun kalacağımı düşünüyorum

22 ağustos 2019 13:49

3. ikisi arasında arzum süslü. Ama her daim philips çok iyidir. Doğrayıcısından da kurutma makinasından da süpürgesinden de çok memnunum. Zaman zaman güzel indirimler oluyor. Onları kovala bence.

22 ağustos 2019 14:08

4. Kafam çok karıştı süslüler😅 daha çok blender, tost makinesi ve su ısıtıcısı için sordum aslında. Kahve makinesi olarak arzum okkayı kullanıyoruz ailemle birlikte ondan memnunum.

22 ağustos 2019 14:14

5. Her markanın iyi ve kötü ürünleri var. Bence ürün odaklı araştırın.blender da braun ya da homend mesela, tost makinam arzum, anneminki de arzum ama farklı makinalar benimki çok iyi anneminki vasat...

22 ağustos 2019 14:22

6. annemin mixer seti braun en az 9-10 senedir kullanıyor çok memnun

22 ağustos 2019 15:21

7. Fakir, türk malı diye biliyorum ben. sonradan el değiştirmiş sanirim.

23 ağustos 2019 00:51

8. 11 senedir aynı blender setini kullanıyorum, ki sık kullanan biriyim, bir kere dahi bozulmadı. Markası fakir.

23 ağustos 2019 11:51