külot izi belli olmaması için ne giyiyorsunuz ?

süslüler hepsi naylon. ben taa 6 7 yıl önce almıstım onlar var. e hala yeni bir şey cıkarmamıslar. pamuklu hali yok. siz ne yapıyorsunuz ? bunlar terletiyor ve hiç hos değil ya çok sağlıksız olduğunu fark ediyorum her seferinde :(

1. Ben böyle bir durumda Don giymiyorum.

7 haziran 2024 22:53

2. ayy yok artık yapamam onu

7 haziran 2024 23:01

3. Ayyy ayol kim bilecek.

7 haziran 2024 23:02

4. Günlük ince ped pantolon ağına yapıştırarak giyersin.

7 haziran 2024 23:04

5. Polyester iç çamaşırlarini sağlıksız bulan birine günlük ped önerisi... O kadar ikna edici ki inanamıyorum jsjdjfy

7 haziran 2024 23:05

6. biri bildiği için değil. mesela sütyen takmayı sevmiyorum fazlalık gibi gelmiştir hep. ama o bölgenin pantolona değmesinden tiksinirim. rahat edemem. arada bir şey olmalı

7 haziran 2024 23:06

7. stonecold inanılmaz sağlıksız detaya girmek istemedim ama terleyince koku yapıyor. oraya rollon falan da sürmüyorum tabi ki. 36 derece hava. neden normallestirdik bunu. bütün inf ler de önermeye başlamış sanki yenil icat edilmiş gibi. 10 yıl önce de giyiyorduk.

mesele iz yapmayan pamuklu olması. tanga faln nasıl duruyor üst kısmı iz yapar onun da.

7 haziran 2024 23:08

8. a1 ben camasırsız yapamıcam sanırım..

7 haziran 2024 23:09

9. Valla el mahkum suslu lazer kesim yüksek bel külot aldım giyiyorum. İnan ben de senin gibi bir çare arıyorum. Kızlarda görüyorum hiç külot izi yok ne güzel hep sormak istiyorum ne giyiyorsunuz diye sgshsjskks bazıları boxer giyiyor ama zayıfsan idare edilir belki ama ben zayıf biri değilim bacaklarım tombul boxerın paçaları illaki toplanıyor veya üste çıkıp aynı külot izi gibi iz yapıyor.

İç çamaşırcı abla tanga alıyorlar genelde dedi. Onu da ben giyemem gotumun arasında huylanirim hele yazın zaten terliyorsun pis hissederim.

Kizlarrrrr bu bir cağrıdır yardım edin bize!!11

7 haziran 2024 23:10

10. Süslü bu konuya bende çok takigim sana bir kaç link koyucam. Mesela bugün kumaş pantolon giydim çok dar değildi siyahtı (link: https://ty.gl/ilalp3mbha Bundan giydim) ama çok dar pantolonlarla izi belli oluyor.

Sonra çok dar pantolonlarla giymek için ince kumaslilarla incecik ipli pamuklu pentiden aldığım tangalar var onu mağazadan aldım linki yok. Hiç belli olmuyor.

Birde böyle açık renkli sortlarla ilk attığım linkte oluyor eğer çok dar bir şort değilse. Ama bazı kumaşlar o arkasındaki kumaşı belli ediyor yine belli oluyor. Yani deneyerek giyiyorum. O kadar ince kumaşlı şortlarla suanlik tek çare polyester olan o dikiş izi olmayan boxer şortlar. Bende pamuklularini arıyorum.

7 haziran 2024 23:14