kıma gecesinde bindallı yerine giyilebilecek elbise ?

süslüler kınasında bindallı yerine abiye elbise giymeyi tercih eden oldu mu? oldu ise ne tarz bir elbise giydiniz? bindallı giymek istemiyorum ama abiye tercihinde zorlanıyorum. yardımcı olup yol gosterebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler.

1. Teşekkürler süslücüm, bindallı bana da dediğiniz gibi hissettiriyor fkldlslf. ben de arkadaşınız gibi zarif bir elbise giyeyim diye düşünüyorum ama modelinden emin olamadım. balık veya kabarık olmayan, düz inen bir model basit mi kaçar diye düşünüyordum ama demek ki tercih edilebiliyor. Çok teşekkür ederim cevabınız için 💕

24 mayıs 2020 02:05

2. (link: https://hizliresim.com/48SQUO şu tarz)bir şey hoşunuza gider mi acaba süslü, böyle seçeneklere de yönelebilirsiniz

24 mayıs 2020 02:32

3. Süslüm üst kısmı ve danteli çok hoş. Böyle bir şey tercih edebilirim, boyu da uzun olsaymış baya guzel elbise :) çok teşekkür ederim ❤️

24 mayıs 2020 02:37

4. rica ederim, mutluluklar :)

24 mayıs 2020 02:53

5. Geleneksel hint kıyafetleri giyenleri gördm iki parça göbeği açık mesela ya da tek bu da güzel fikir

24 mayıs 2020 03:07

6. Süslü onları gördüm ama ben de esmerim, gerçekten hintliye benzeyebilirim kdmvlaldldl

24 mayıs 2020 03:48

7. Süslü benim gittiğim bütün kınalarda önce abiye sonra bindallı oluyor. Çerkeslerin giydiği bindallı çok güzel bu arada.

24 mayıs 2020 05:52

8. Şimdi baktım çerkes gelinliği deniyormuş. Beyaz üstüne sarı olan. Kırmızı olan değil kfkgg.

24 mayıs 2020 05:57

9. Anonim 5 süslüm şeffaf bindallıyı anlamadım ama skflslfl bi araştıracağım, sade duruyorsa olabilir, teşekkür ederim😊 anonim 6 süslüm, ben yalnızca abiye giyeceğim sanırım, çerkes gelinliğine baktım çoook guzelmiş ama ben iç egede yaşıyorum, sanıyorum çok anlam veremezler burda ona 😊 cevabınız için teşekkür ederim 💕

24 mayıs 2020 12:38