kına saçlardaki beyazı kapatır mı?

23 yaşındayım ama beyazlarım var saçımın bir kısmında. boya kullanmak ilk tercihim değil saçımın rengini kaybetmek istemediğim için. açık kumral saçlarım var. kına kullanmak mantıklı olur mu bu durumda ne dersiniz? kına ile saç boyayanınız var mı?

1. Hint kınasını bilmiyorum ama normal kına da belli oluyor beyaz olan kısım göze batıyor. Yaşlılardan hatırlıyorum.

11 nisan 2020 16:12

2. yıllarca saçıma kına yaktım süslü beyazları tam kapatmaz. beyaz teller çok açık kırmızı oluyo beyazlar çok yoğunsa saçında sırıtır ama çok değilse farkedilmez. tabi ben bildiğimiz yeşil kınadan bahsediyorum diğer renkli kınalar nasıldır bilemem hiç kullanmadım hint kınası vb.

11 nisan 2020 16:14

3. Ben khadi marka kullanıyorum. Her renk var. Her şeyi tam yapayım dersen çok uzun bir hazırlık süreci var. Bunlara uyunca da üşengeçlik edip direkt yapınca sonuçtan memnun kaldım ben. Çok incelersem arada tam kapanmayan saçlar görüyorum ama hiç işlem görmemiş haline tercih ederim.

11 nisan 2020 16:51

4. annem siyah renkli kına kullanıyordu ve kapatıyordu süslü. ama kına saçtan çok zor çıkıyor ona dikkat et :/

11 nisan 2020 19:03