kısa saç mı? uzun saç mı? neden?

küt kesim mi yoksa upuzun bele gelen saçlar mı? ona göre bugün radikal kararı vereceğim:( bu arada iki kesimi de kullandım ve memnunum sadece uzun saç biraz daha vakit kaybı demek. ben sadece sizin fikrinizi merak ediyorum:)

1. Kısa saç. Çünkü daha şık bir görüntü. Çünkü bakımı daha kolay. Bele kadar saçlar birçok kadını ucuz gösteriyor. Üzgünüm hanımlar ama bu böyle. Eğer uzun kullanmaya karar verirseniz sırtınızda olsun, bele inmesin saçlar lütfen...

25 eylül 2020 14:27

2. Orta boy saç yani sütyen hizasından biraz uzun olacak

25 eylül 2020 14:29

3. Sonuna kadar uzun saç savunucusuyum. Ha uzun zor geliyosa beldeki sütyen hizasının 5 cm daha uzunu olabilir

25 eylül 2020 14:32

4. Süslü saçının durumuna göre bence eğer ince telliyse ve zayıfsan kısa saç küt saç çok iyi ama kalın yapılıysan saçların gürse ezgi fındık gibiysen ben uzun saç öneririm

25 eylül 2020 14:34

5. uzun saç uçlardan inceyse kesimi boyası kötüyse dünyanın en varoş şeyi oluyor. bakımı yaptırırım param var baya derseniz uzun tercih edebilirsiniz tabii ama bakımsız uzun saç asırı kötü duruyor

25 eylül 2020 14:35

6. Uzun sac hep alaturka geliyor bana. Isterse en trend sey bu olsun umrumda degil. Omuz civarini geciyorsa, modern ve fresh goruntu kayboluyor benim icin. Hele bele kadar sac demissiniz, gozum seyirdi jdjdd

25 eylül 2020 14:38

7. saçlarım gür değil ama uzun saç da fena durmuyordu. çocuksu bi heyecana kapılıp aşırı kararsız kaldım şuan:( sanırım küt kestireceğim :(

25 eylül 2020 14:39

8. Of hala uzun saça alaturka diyenler var 😏kaçıncı yüzyıldan kalmasınız ya?üstteki anonime katılıyorum tamamen saç yapısına göre.benim saçımda uzun,kalın telli,gürdür. ben saçımı küt kestirirsem ya da kısa kullanırsam kabarır ve oldukça kötü durur.şimdi ne yapayım ona rağmen alaturka olmamak için küt mü kestireyim? böyle genellemeleri çok saçma buluyorum .saçın yapısına ve kişinin isteğine göre değişir.Ezgi Fındık örneğine de katılıyorum uzun saçlı ama saçları bakımlı ve güzel.bu sözlükte sanırım uzun saç dedikleri popo altı yanmış,bakımsız bir saç sanırım.ayrıca soruyu soran süslüm iki saça ait fotoğrafın varsa çok ikilimde kaldıysan fotoğrafını yükle ona göre yorumlayalım.

25 eylül 2020 14:49

9. bu sıtede benım uzun sac dedıgım saca kısa denıldıgını ogrendım

25 eylül 2020 15:00

10. bence uçlarından aldır sadece saçların hava alsın, hem kış geliyor zaten uzun saça ne güzel modeller yapılır. bende uzun kullanıyorum eğer saçlarınız yıpranmış durmuyorsa alaturka falan değil gayet güzel duruyor.

25 eylül 2020 15:00