kızıl saçtan açık küllü kahveye dönmek?

iyi akşamlar🌈saçlarım şu an yoğun kızıl.açıcı uygulamadan düz/soft renklere dönmek istiyorum bu mümkün müdür?yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim tüm önerilere açığım

1. kızıldan o renklere dönmek mümkün degil süslü, acıcı mutlaka gerekiyor.

16 nisan 2020 00:40

2. Uzun bir surec. Ilk boyamalarda teyze kizili (en azindan benim teyzelerim bu tona boyardi, zihnime oyle kazinmis) oluyor. Care yesil tonlama. Neva color 0.13 ten 8 gr kadar (serce parmak?) 2 kutu 6.1 e karistirin boyayin, nohut kadar sac kremine karistirin suyla seyreltip toner yapin. Kizili baskilamasi gerek. Her zaman tutam testi yapin ama, kaka rengi saciniz olmasin, sacin kalinligi, gozenek yapisi, yagliligi, kurulugu vs boya tutusunda degiskenler.

16 nisan 2020 00:41

3. bildiğim kadarıyla kızıldan başka bir renge dönmek saçı açmadan mümkün olamıyor. kışın kızıl kahve saçlarımda açmadan küllü kumral denedik kuaförümle. iki haftada alttaki kızıl çıktı.

16 nisan 2020 00:42

4. Saçımı loreal casting serisinin kızılına boyamıştım, açık kumraldı saçlarım, cok denedim önce küllü kumrala boyadık sonra küllü kahve, koyu kahve ve en son siyaha. Şuan sonuc ne mi süslü, koyu kahve saçlarımın altından bakır &kızıl bir ışıltı,, diplerimin uzamasını bekliyorum

16 nisan 2020 00:49

5. Süslülerim saçlarımı ocak ayında açtım turuncuya kadar kırmızı olsun diye saçlarım.Mayıs gibi açsam yine turuncuya kadar tutar mı peki fikriniz var mı?Hepinize çok teşekkür ederim çok tatlısınız♥️

16 nisan 2020 03:16