kızıma şeftali ismini koymak istiyorum?

şeftali ismine bayılıyorum resmen ya o kadar tatlı ve değişik bi isim ki söylemesi bile sevimli. benim üniversitede bir arkadaşım vardı ismi necmiye şeftaliydi. şeftaliden o kadar nefret edip utanıyordu ki necmiyeyi kullanıyordu gencecik kız hiç anlam veremezdim o zamanlar sonra sanırım ismini değiştirmiş komple. ben meyve isimlerini oldum olası çok sevmişimdir. çilek, üzüm, kiraz, şiraz daha aklıma gelmiyor ama elma da güzel koyulabilecek bir isim bence. şimdilik şeftali düşünüyorum ama eşim asla istemiyor kayınvalidem zeynep diye tutturdu zeynep istiyorlar. siz ne düşünüyorsunuz🫠

1. Buz devri mi izledin asko

15 mart 15:09

2. Elma koyun bence gerçekte olan bir isim boşnaklarda falan da oluyor

15 mart 15:42

3. Süslü şeftali argoda pussy demek türkçede haberin olsun, sapık orta yaşlı bakkal mesaire gibi toplumda gizkenmiş olan leş hastalıklı zihniyetler direkt bunu düşünür çocuğunla alakalı

15 mart 15:49

4. lets feed the troll.

15 mart 15:56

5. kanka bu kadar misin harbiden ya? hadi bi trolluk yapiyim diye dusunup buldugun soru bu mu? seftali hahaha ne kadar komik. ne alemsin yaa delisin kizim sen nerden aklina geliyor boyle seyler

15 mart 16:06

6. allah cocuguna sabir versin simdiden

15 mart 16:10

7. Umarım trolldür ya, elma isimli bir arap/türk tanıyorum. Alma idi onun adı ama anlamı elm işte. Kiraz ismi malatyada çok yaygın mesela. Zeytin ve portakal da duydum.

15 mart 16:13

8. kızlar ne trollü ya gerçekten çok seviyorum şeftali ismini koymayacak olsam da. bu bir düşünce heves sadece. ben dediğim gibi meyve isimlerini çok seviyorum ve amerikada peach diye de isim koyuluyor you dizisinde peach diye bir karakter var mesela. bilmiyorum neden bu kadar garipsendi şuan söylenişi de çok hoş

15 mart 16:29

9. tom ford'un bitter peach parfüm isminin anlamını araştırın. şeftalin tüylü mü tüysüz mü eheheheh, şeftali dillemek heheheh diye bin tane iğrenç ve sapık espri malzemesine hedef bir isim. allah nüfus memurlarına sabır versin isimlere bak

15 mart 17:05

10. Bir de matah bir şeymiş gibi açıklamışsın ya inanılmaz. Kızının dangoz erkekler tarafından porn star muamelesi görmesini istemiyorsan koyma. İşin o tarafını geçtim zaten saçma bir isim hayatı boyunca zorbalanır çocuk.

15 mart 17:47